Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van még olyan aki ennyire...

Van még olyan aki ennyire nincs kibékülve magával? Változtattál valamit magadon?

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy fogadjam el magam, de én úgy vagyok ezzel, hogy nem kell magamon mindent elfogadni, ha változtathatok rajta. A gond az, hogy elég sok minden nem tetszik magamon. A mellemet mindenképpen szeretném megcsináltatni, az orrom nem tetszik, lehetne kisebb, a hajammal az a problémám, hogy vékonyszálú és egyáltalán nem dús így hiába hosszú nem szép. A szemöldököm a világos barna hajamhoz nem illik, mert szinte fekete eredetileg, valamiért az arcom sem tetszik, és a fogaimmal sem vagyok kibékülve, de ezzel már haladok, járok fogorvoshoz.
2019. okt. 18. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem tudom mennyire lesz hasznos a válaszom mert tini vagyok, de megpróbálok segíteni. Biztosan gyönyörű vagy amúgy is de ezek a dolgok remélem majd adnak önbizalmat :)

Szerintem a melleidet csak akkor csináltasd meg, ha túl nagyok/ nehezek és fáj tőlük a hátad. Ha meg növelni szeretnéd őket akkor hordj push-upp-os (nm tudom, h kell leírni, bocsi :Đ) melltartót vagy vannak ilyenek is: [link]

Jó nem biztos, hogy a vateráról kéne rendelned de itt tudtam csak személtettni. Nem tudom, hogy a mellműtét mennyire kockázatos bármire, inkább arról nem nyilattkozok.

Asszem van valamilyen torna is erről sem tudok semmit de szerintem utánna kereshetsz.

Az orrodat tudod kontúrozni sminkkel, hogy kissebbnek/ vékonyabbnak tünjön ezt tudom, hogy a műtét utánni idő fájdalmas és hosszú a felépülés.

A hajadon lehet, hogy segít ha egy rövidebb frizurát vágatsz majd újra megnöveszted hátha egészségesebb lesz.

Szemöldököt is lehet világosítani biztosan, meg ha világosabb akkor úgymond színezni.

Szerintem ezek természetesebb megoldások mint a mű mell, plasztikáztatott orr hajbeültetés, stb. Persze ha máshogyan nem tudod elfogaddni magad csak akkor ha elvégzed ezeket a műtéteket akkor rendben vannak szerintem. Az a lényeg, hogy boldog legyél és tettszél magadnak :).

Én még durvábban nem vagyok kibékülve magammal mint te :(.

A hajam csak rögtön a hajmosás napján szép utánna ilyen semmilyen, elvan vékonyodva.

Az orrom nagy, a füleim elállnak (ezt kezdem elfogaddni mert sokan mondják, hogy aranyosak) és még pattanásos meg van egy nagy anyajegy a homlokomon meg magas és túl vékony semmi alakom (mondjuk mellem az van, szóval nem értem xd)

A fogaim meg most kezdenek helyreállni 5 évig volt fogszabim :(

Remélem neked is sikeresek lesznek a fogászati kezelések.

Remélem segítettem. 16/l

2019. okt. 18. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ez a fogadjuk el magunkat dolog nekem sem szimpatikus. ha valami nem tetszik es lehet valtoztatni, akkor valtoztassunk. ha nem lehet, akkor johet az elfogadas.

az orrodon egy minimalisan konturozassal tudsz alakitani, en is azon vagyok, de azert igy

megsem az igazi. 16 eves korom ota gyulolom, bar mar nem stresszelek rajta, egy even belul meg akarom csinaltatni. amikor regen ezen sirtam a szuleimnek annyit mondtak, hogy majd az elso ket havi fizetesembol megcsinaltatom ha meg akkor is igy fogom gondolni, aztan jo lesz az, nem kell ezt tulgondolni, ha utalom meg lehet oldani.

bar nekem jelenleg a melleimmel nincs bajom, de tudom, hogy kesobb lesz, ahhoz is hasonloan allok hozza. ha ugy erzem, majd korrigaltatom, nyilvan mindent csak kulturalt keretek kozott es nem termeszetellenes mertekben.

a hajadra nem tudom probaltad-e, de vannak ilyen volumen novelo hajhabcsodak, regen probaltam parszor es volt egy kis hatasa. ha esetleg hasznalsz, akkor kevesebb hajapolo olajat rakj ra, azoktol is kicsit osszeesik es kevesebbnek tunik. es ami nagyon sokat dob rajta, ha hajvasaloval laza hullamokat raksz bele, az enyem sokkal dusabbnak tunik tole, eg es fold ahhoz kepest, mintha egyenes lenne.

a szemoldokodet egy kozmetikus egyszeruen megoldja, azzal nem lehet semmi baj.

remelem tudtam segiteni valamennyit es sikerulnek majd a dolgok:)

2019. okt. 18. 22:55
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem meg ne egy beavatkozástól várjunk csodát. Bár egyáltalán nem kérdőjelezem meg, hogy egy-egy esztétikai beavatkozás önbizalmat adhat, alapvetően nem jó ötletnek tartom ezekre építeni az önértékelést, mert akkor soha nem lesz meg egy pont, ahol az ember reálisan látja és abbahagyja, hanem folyamatosan újabb és újabb beavatkozásoktól várja majd a boldogságot.

Nem kell mindent elfogadni magadon, persze, lehet változtatni, de most felsoroltál 6 dolgot, ezek sok időbe és pénzbe telnek, mire mindegyiken változtatni tudsz, addig meg mit akarsz csinálni? És majd 10 év múlva, mikor mindent megcsináltál, akkor csodálkozol, hogy mégsem ebből fakad az önértékelés.

2019. okt. 19. 12:45
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Még azzal kiegészíteném, hogy külsőségekre építeni önértékelést szerintem nagy hiba, és ezzel kapcsolatos az is, amint fentebb írtam. Ne külső alapján kategorizáljuk szerintem magunkat.
2019. okt. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!