Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kádban hajat mosni?

Kádban hajat mosni?

Figyelt kérdés

Remélem senki nem néz túl hülyének a kérdésem miatt. :D Szóval, egész eddigi életemben zuhanyzóhoz voltam szokva. Most úgy döntöttünk felújítjuk a fürdőt, és ha már úgyis szét lesz bombázva, akkor kádat építtetünk be zuhany helyett. Még csak két hét múlva jön az ember, aki megcsinálja, de én már vettem habfürdőt, fürdősót, meg olajat, meg minden szirszart. :D

Aztán most belegondoltam, ha ilyenek lesznek a vízben, plusz a fürdés közbeni szappan, tusfürdő, akkor abban hogy mossak hajat? Nem teszi tönkre ez a sok minden a hajat? Vagy minden egyes fürdéskor vigyáznom kell, hogy a hajam ne lógjon a vízbe, és azt külön mossam meg? Ti hogy csináljátok?

2019. okt. 16. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem:D

Nyilván ne olyan vízben moss hajat, amibe ennyi vackot beleszórsz, öntessz. Ha épp nem mosol hajat, csak áztatnád magad akkor értelemszerűen kösd fel konytba. Ha mosni akarod akkor ne engedj vizet, ülve tusolj, úgy mosd a hajad.

2019. okt. 16. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mindig kádunk volt, most is az van. Én úgy csinálom, hogy fürdés közben felkötöm, vagy kontyba vagy félig áthúzott copfba és külön, belehajolva mosom meg a hajam. Amikor kisebb voltam, akkor belefeküdtem és úgy mostam, de akkor még nem volt problémás a hajam 😅 Mosmár nem szoktam így, szimplán az egyszerűség miatt.
2019. okt. 16. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hajolj a kád felé es zuhannyal ugy is megtudod mosni
2019. okt. 16. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én mindig örülök, ha "hajmosás-nap" van, olyankor alámerülök a hajammal is, nem baj, ha vizes lesz. én mindig leengedem a fürdővizet, és utána mosok hajat, ott állok a kádban, mintha zuhany lenne. olyan cuki, hogy "már vettél minden szirszart" :)) jó lehet ez a készülődés, remélem sok örömöd lesz a kádas életben :))
2019. okt. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!