Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon elrontotta a fodrássz...

Nagyon elrontotta a fodrássz a hajfestésem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szép, mézszőkét szerettem volna festetni, de olyat ami picit lenövéses, erre eg fakóó, hamvas szőke lett 1-2 nagyon halvány melír csíkkal...mert azt mondta, ez így lesz szép. Nagyon el vagyok keseredve, úgy nézek ki, mint akinek a barna haja őszűl :(

nagyon szeretnék szép szőke hajat, de fogalmam sincs, hogy befessem-e magamnak, vagy menjek másik fodrászhoz? ma már kétszer sírtam emiatt....

2019. okt. 10. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne sírjál, hanem menjél másik fodrászhoz.
2019. okt. 10. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne hogy befessd magadnak, mert abból mégnagyobb sírás lesz.

Keress egy jó fodrászt, aki helyre tudja hozni!

2019. okt. 11. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Semikeppen se magadnak mert leegetheted az egeszet. Ha van ra modod menj el egy jo fodraszhoz... Ertekelesek es fenykepek alapjan mar tudsz velemenyt

alkotni hogy johoz menj.

2019. okt. 11. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!