Ti hogy reagálnátok ha egy lány akit ti eddig csúnyán, smink nélkül ismeretek meg, a szalagavatón szép igényes lányként jelenne meg? Ki nevetnétek?
Nem is rólam van szó de mindegy is.
Egy lány akivel nagyon jóba vagyok ezt tervezi, mert megakarja lepni a többieket.
Én fiú vagyok, és amúgy egész jóba vagyok a csajjal, és szerintem beakar vágodni nálam. De mivel csak akkor akarja megcsinalni ezeket hát passz hogy hogy fog kinezni. Lehet ugyanúgy csúnya marad.
nézd, szerintem hülyeség csak a szalagavatóra kinyalnia magát, ha különben le se szrja hogy néz ki
mármint ok, pattanásos, jó, minden kamasz az, én még huszonévesen is, de ez nem teszi lehetetlenné, hogy mondjuk amikor este lezuhanyzok (mert ugye neki is volt gyerekszobája, és néha tisztálkodik, reméljük) a hajamat is megmossam. mondjuk. meg ha éppen ez nagy vörös folt ül a homlokom közepén, azt lefestem bőrszínűre.
az adottságaim egy dolog, hogy adok magamra, az egy másik, ha úgy érzi jól magát a bőrében, hogy egyszer az életben bedob mindnet aztán visszasüllyed ahonnan jött, az egy harmadik, és mellesleg nevetséges.
Én azt nem értem hogy ha valaki tud szép nőies is lenni akkor eddig mire várt??
Ha most tud időt fordítani magára akkor az előtt vajon miért nem volt ideje?
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!