Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény kéne.19éves lány. (? )

Vélemény kéne.19éves lány. (? )

Figyelt kérdés
160cm vagyok, 73 kiló, 115-cici,105-csípő-75 derékmérettel... nagyon gáz?
2010. júl. 15. 23:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
tudom, hogy fogynom kellene, de nem tudok...:Sez a bajom...:S mert most is csak 2X eszem naponta, akkor sem sokat...nemrég elkezdtem tornázni is, de kiloba semmi sem látszik meg rajtam...:S
2010. júl. 16. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
úgyse a kiló számít, hanem a centi, legalábbis szerintem. Menni fog,nem pár nap alatt, nemis pár hét, de idővel jó lesz=)
2010. júl. 16. 12:32
 13/19 anonim válasza:
Szerintem meg így is nagyon csinos vagy.
2010. júl. 16. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:

9:46 vagyok

Ha csak kétszer eszel egy nap, akkor ne is várj nagy fogyást...

Ugyanebben a cipőben voltam én is, aztán rászántam magam és alaposan utána olvastam (többek között itt is) a dolgoknak.

Ami bevált:

- napi ötszöri étkezés (tízórai és uzsonna: gyümölcs v. zöldség v. korpás keksz natúr joghurttal

- szép fokozatosan édességek, nasik elhagyása (havi 1-2x belefér

- cukros üdítők és gyors kaják teljes elhagyása (meg lehet csinálni, csak fokozatosan kell:)

- napi 3 liter folydék (ásványvíz, tea-ebben az a szerencsém, hogy sosem ízesítettem)

- átállás a teljes kiőrlésű cuccokra

- és RENGETEG gyümölcs-zöldség elrágcsálása:) - ami most a nagy melegben szintén nem nehéz

- sok fehérje, sovány husik, halak

Ezek nem drasztikus dolgok és hidd el nagyon megéri "rájuk szokni"!

A mozgásra már nehezebb ha eddig nem sportoltál rendesen...Az úszás pl nagyon hatásos és még élvezhető is, vagy ha nincs pénzed uszi bérletre, akkor biciklizés! (futást nem írom, mert azt én is utálok:)

Én most tartok másfél hónap alatt mínusz 6 kilónál és ezzel tökéletesen meg is vagyok elégedve.

Hajrá:)

(Motivátor lehet egy fénykép a hűtőn a régi-vékonyabb önmagadról;)

2010. júl. 16. 13:38
 15/19 A kérdező kommentje:
és mennyit fogyjak???
2010. júl. 16. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:
3 kg szerintem elég.
2010. júl. 17. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:
3 helyett legyen 10-15..3 kg alig látszik ha lemegy,tapasztalat
2010. júl. 18. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy a deszkaimádók esete, de semmi baj veled.
2010. júl. 18. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:

07-16 13:38 vagyok:

Kezdj el úgy étkezni/élni, ahogy írtam feljebb és annyit fogsz fogyni, amennyi a szervezetednek egészséges. Egyelőre bőven elég ha 5 kg-ot kitűzöl magad elé célul, aztán lehet hogy belejössz;)

De ezt az életmódot tartva elhiheted, hogy fél év múlva már nem lesz bajod a súlyoddal!

2010. júl. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!