Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek taszító vagy sem...

Szerintetek taszító vagy sem ha egy férfinak ekkora hasa van?

Figyelt kérdés

Egyébként rólam van szó, karácsonykor meghíztam és nem akarok tovább hízni de fogyni sem akarok, én jól érzem magam így.

Itt van a képet ma készítettem magamról:

[link]

2019. okt. 1. 17:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
39 vagyok..kb 25-26 éves korom óta vagyok ilyen pocakos,volt egy csajom akkoriban aki nagyon szeretett és tudott is főzni,rendes magyaros ételeket..addig nem voltam nagyevő,nem is nagyon érdekelt mi az ebéd vagy vacsora.De utána ráhangolódtam a magyar konyhára,és azóta imádok főzni és enni.Amikor a csajjal voltam 85-86 kg körül mozogtam,a vele töltött 2 év alatt felmentem 115-re ezt azóta tartom is,jól vagyok,nem zavar,nem is áll szándékomban leadni.
2019. okt. 1. 17:54
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Jujj, ez olyan öreges. 60-70 éves bácsiknak szokott ilyen lenni.
2019. okt. 1. 18:02
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Melyik programmal nagyítottad fel a hasad? Én is akarom! XD
2019. okt. 1. 18:06
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez komoly kérdés vagy kamu? Olyan mintha az összes zsír 90%-át a has tárolná, nyuggereken látni ilyet gyakran. Engem személy szerint nagyon taszít.
2019. okt. 1. 18:06
 15/27 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon gusztustalan.
2019. okt. 1. 18:08
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Megszaporodtak a hasas képes kérdések. Engem taszít, hogy valakinek ez a szórakozása. Beteges.
2019. okt. 1. 18:19
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Taszító bizony!
2019. okt. 1. 18:51
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Öö, lehet csak ezen a képen tűnik így, de ahogy az előzőekben is írta valaki, nagyon fura az eloszlása a feleslegednek, mintha csak a hasad lenne nagy... illetve nekem nem is csak zsírnak tűnik ez, nem lehet hogy valami extrém puffadás/belgyógyászati probléma is társul ehhez? Olyan mintha feszülne a hasad (tudom, írtad hogy ebéd után vagy). Azért én lehet kivizsgáltatnám magam egy orvossal, hogy biztos csak sima meghízás-e ez... (Nem bántásból írom)
2019. okt. 1. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
Ideálom az aputest, a páromnak is van egy kis pocakja. De ez számomra női szemmel taszító. Őszintén úgy néz ki az egész, mintha mindenórás kismama hasát látnám némi szőrrel. Sajnálom, de ez az igazság. Lényeg, hogy megfelelj önmagadnak, és szeresd azt,ami visszatekint rád a tükörből, de akkor azt is szeresd, ahogyan az emberek vélekednek a külsödről, és ahogyan a nők nem vonzódnak hozzád.
2019. okt. 1. 19:11
 20/27 anonim ***** válasza:
29%

Bocsi, de nekem még az is eszembe jutott, hogy rosszindulatú daganatod van, és attól is megnagyobbodott a hasad.

Egyébként undorító és nem fogsz sokáig élni, mivel az kövérségnek rettentően sok egészségkárosító hatása van.

A 70 év fölötti igénytelen öreg bácsiknak szokott még ekkora sörhasuk lenni.

Szüleid büszkék rád úgy őszintén?

2019. okt. 1. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!