Tetszik, ha egy lánynak körte alakja van? Fiúktól és lányoktól egyaránt kérdezem.
Figyelt kérdés
Szóval kis mell, lapos has és nagy csípő, comb :(2010. júl. 15. 17:11
11/15 anonim válasza:
nem, nem tetszene jobban de ez sem....persze a véleményért lepontozás jár:):)kösziii
12/15 anonim válasza:
Neked (aki leszólja a körtét) milyen lakoatod van? Nem kötözködésképpen (nekem sincs körte alkatom), csak kíváncsi vagyok.
13/15 anonim válasza:
most tuti le leszek oltva én homokóra vagyok a vékonyabbikból...
15/15 anonim válasza:
hát én nagyon vékony vagyok, 177 centi/ 46kilorol felhíztam 53ra, de már egyre jobban látom, hogy körte alakom van :S:S:S Nem akarommmmm, nagyon vékony mindenem, de szemből nézve a fenekem vonalában teljesen kijön a körte forma... nagyon szépen néz ki.... és kb a seggemre ment az a 7 kilo :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!