Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellműtétet ilyen esetben is...

Mellműtétet ilyen esetben is csinálnak?

Figyelt kérdés
Nagy a mellem nagyon és utálom. Mások szerint nem lóg, de engem nagyon feszelyez mindenben és nem is tetszik, hátam is fáj, nem találok melltartót se rá. Ilyen esetben is Megcsinálják a mellkissevibítő műtétet, ha kifizetés? Mennyibe kerül kB szilikon nélkül? Hány mérettel tudnak kisebbet csinálni egyszerre?
2019. szept. 17. 06:25
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Ezt orvosnak kell felmérni, hogy tényleg rászorulsz-e a műtétre és hogy a méreted tényleg veszélyezteti az egészséged. Adatok nélkül látatlanban ezt nem tudjuk itt megmondani.
2019. szept. 17. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mármint én a TB által finanszírozottról írtam, ha arra voltál kíváncsi.
2019. szept. 17. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen van kisebbítő műtét is.

Ezt a mondatot nem értem. "Ilyen esetben is Megcsinálják a mellkissevibítő műtétet, ha kifizetés?"

2019. szept. 17. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 95/ D volt a méretem. Utáltam. Elmentem pár éve plasztikai sebészhez. Vállalták a kisebbitést. Először is le kellett fogynom ( 94 kiló voltam) 65 kilóra. Amikor lefogytam a mellméretem 85/ D lett. Viszont a fogyás miatt lógos lett. Doki mondta, hogy a mellkisebbitésnél is muszáj szilikont betenni, mert nem ha nem tennék be, akkor úgy nézne ki mint egy homokkal teli zokni. Szóval nekem megcsinálták. Jelenleg 80/ B a méretem. Nekem ez olyan 5 éve majdnem másfél milliómba került mindenestül. (magénorvos, magánkórház, 2 nap ott alvás stb)
2019. szept. 17. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!