Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A nők miért szedetik ki a...

A nők miért szedetik ki a szemöldöküket és miért csinálnak a helyére szemöldöktetoválást?

Figyelt kérdés

A nők miért szedik ki a szemöldöküket kopaszra és miért csinálnak a helyére szemöldöktetoválást?

Nem tudom, hogy miért de nekem elég visszataszító látvány.

Az se baj ha vékony vagy vastag, dús szemöldökű úgy még mindig sexy.

De kopasz a hideg korán.

30f

2019. szept. 8. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Szemöldök tetoválást azért szoktak csinaltatni, mert a régi divat mm vékony szemöldökét szeretnék kijavitani, vagy elegük van az állandó szemöldök festesbol. Esetleg a formán szeretnének változtatni. A sok (túl)szedessel meg elveszti a formát. Abban igazat adok neked, hogy látni 1-2 kritikan aluli szemoldokot,de azt én se értem miért jó ha kiszedik teljesen és csinaltatnak helyette tetoválást.
2019. szept. 8. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

Mert azok a nők ostobák, ennyi!

Az én férjem is undorodik az ilyenektől, de hát biztos van olyan, aki szerint szép, legalábbis olyan nő, mert pasiban még egyet sem hallottam, akinek az tetszene....

2019. szept. 8. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Mert azok műcsajok, azokkal ne foglalkozz! Náluk semmi természetesség, azt hiszik, ez a szépség definíciója, de nem az! Hanem parasztság! És csúnya, nem szép, főleg ha egy marhanagy homlokkaparó műszempillát is passzítanak alá, ettől meg úgy néznek ki összességébe ők, mint valami Barbie baba... Übergáz!
2019. szept. 8. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
Ja lemaradt: 20N
2019. szept. 8. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Megint 3-as vok! :D:D

Nkm mondjuk alapból dús, vastag, koromfekete szemöldököm van, ezért én könnyen beszélek, de van, aki azért pingálja, mert szőke v vörös és amúgy nem látszana! Tehát nem feltétlen azért, mert műnő, bocsi, h előbb általánosítottam!!!

2019. szept. 8. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert elegük van az állandó formázásból és festésből,sokkal tartósabb és sokszor esztetikusabb is.Az a legnagyobb baj a szemöldöktetoválásal,hogy a legtöbb ember emlékeiben a 2005ös borzalmas csík szemöldökök maradtak meg,holott ma már szállas tetoválások vannak,amik ténylegesen esztétikusak és szépek.
2019. szept. 8. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akarnak vele naponta vacakolni. Van, akinek túl vékony, vagy éppen "lyuk" van a szőrben, és a napi rutin része, hogy azt kiszínezi - na, ehelyett jó megoldás lehet. Egyébként a jó szemöldöktetoválás olyan, hogy nem veszed észre, hogy az nem valódi. Sok esetben meg is hagyják az eredeti, igazi szőrt, de mivel alatta van a tetoválás, egységesebb, szebb, íveltebb hatást kelt a végeredmény.

Az tényleg elég gáz, amikor valaki teljesen legyantáztatja az egészet, és egy vékony vonalat rajzoltat a helyére, de hidd el, nem kell ilyennek lennie. Igényes tetováló nem is készít ilyet.

2019. szept. 8. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Egy ilyen szemöldök tetkó szerintem nem ördögtől való

[link]

2019. szept. 8. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
tenyleg nem ordogtol valo en ferfi vagyok ,nekem is van tetovalasom,mert fele kihullot a szemoldokomnek,megcsinaltatam es jol erzem magam
2019. szept. 17. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!