Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha van rajtam egy kis felesleg...

Ha van rajtam egy kis felesleges akkor még nyugodtan tarthatom magam jó pasinak?

Figyelt kérdés
185 cm vagyok és mellé 95 kg sokáig nem tudtam magammal megbékülni edzettem is rendesen csak rólam sajnos nehezen megy le a zsír és nem vagyok annyira izmos, de kezdtem magamat megszeretni és emellé jó képűnek tartani. Csak kicsit duci létemre vékonyabb lányokra bukok. Ha jó képűnek tartom magam úgy nőhet a kisugárzásom?
2010. júl. 14. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
persze, csak ne legyél beképzelt
2010. júl. 14. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én vékony lány vagyok és volt olyan velem h egy nálad ducibb fiúnak tetszettem és csak néztem h milyen jó képű:D
2010. júl. 14. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
pölö patrick stump is kicsit ducibb és mien qva jól néz ki :D amúgy még az a jó hogy ilyen magas vagy. amúgy ha már így nézzük, lányoknál is vannak szépek duciban. szóval ez miatt ne legyen önbizalomhiányod :)
2010. júl. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!