Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csajoknál most mi ez a nagy...

A csajoknál most mi ez a nagy VÁMPÍR Mánia?

Figyelt kérdés
Alkonyat, Vámpírnaplók . fúj te. :D elég szánalmas filmek/sorozat :D
2010. júl. 14. 14:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként én is nő vagyok, én írtam kisregényt róla az előbb h mennyire utálom :D De az ilyen visszajelzéseket mindig csodás olvasni, jó tudni, hogy még nem haltak ki a normális emberek :D
2010. júl. 14. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Ne is mondd!

Eddig megnéztem minden filmet,minden könyvet a vámpírokról (főleg a horror kategóriából),most meg sem merem említeni hogy bírom őket mert elkezdenek nyáladzani a népek hogy tvájlááááájt!!!!négy!!!!

Én a "horror vámpírokat" szeretem,akik nem megkérik a kezét a kisjánynak,hanem elcsábítják,ungabunga,aztán kiszívják a vérét és a csontvázát bevágják a sarokba. Vagy még el se csábítják,csak simán leteperik egy sikátorban és felzabálják. Érdekes milyen messzire került egymástól a vámpír- és a zombikultusz,pedig szinte ugyanazok.

A Darren Shan vámpírok tényleg eredetiek,talán az egyik legreálisabb megközelítése a témának.

15/L

2010. júl. 14. 18:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Tnap elkezdtem olvasni az Alkonyatot, de mit ne mondjak, nem tetszett. Be se fejezem, az egész arról szól hogy az a lány szarakodik, meg hogy milyen gyönyörűek a vámpírok. Az a nő nem tud írni.

A Vámpírnaplókat nem láttam, de nem is nagyon érdekel:D

14/L

2010. júl. 18. 10:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Én korábban olvastam a Twilightot, New Moont..

Az 1. rész megfogott.. ugye bár aki még nem volt szerelmes, elhiszi nagyjából ezeket a dolgokat.. :)

A második már kevésbé tetszett..

Filmben ugyan így.. az 1. rész húú de jóó minden, de egy idő után annyira meguntam.. h most már a 3. részt nem is nagyon akarom filmbe se megnézni. =DD

Igaza van az egyik válaszolónak, amilyen hamar divatba jött.. olyan hamar elillan majd. :)

Vámpírnaplókat sajnos még nem láttam. De kíváncsi vagyok rá. :)

Legutóbb a Harry Potter 7et olvastam. Na az tetszett. :)

2010. júl. 18. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Istenem..minek kell az Alkonyattal,Vámpírnaplókkal foglalkozni?Ha nem tetszik,ez van.Kész..

Amúgy elárulom,a Converset még elég sokan hordják:D

Szal lehet,hogy többet ér,mint a lósz_ar :]

2010. júl. 18. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a vámpíros izék azt próbálják az emberekbe ültetni, hogy tarts ki egy mellett életed végéig, akkor is, ha nehéz, nem működik, vagy simán csak sz*r.

csak szakítás után nem szabad ilyeneket nézni, egyébként mi az a 2 óra az életemből...?

L/16

2010. júl. 18. 11:32
 17/19 anonim ***** válasza:
nincs vámpirmánia ez hülyeség egyszerüen csak ez van ezt nézik ez terjed a világba és kész!régen Harry Potter volt de én mondjuk utálom meg Gyürük Ura meg Csillagok háboruja akkor azt szerették az emberek mert teletömték a fejünket ezekkel most pedig a vámpír megy majd el fog tünni nemsokára és lesz helyette másik örület ennyi
2010. júl. 18. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Rühellem az alkonyatot, és a twilight sagát.

Szánalmas lett a true blood.

A vámpír naplók, az egyetlen ami bejön... De az is inkább a könyvek. A sorozatnak semmi köze a könyvhöz, a szereplők nevén kívül.

2010. júl. 18. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Én szeretem az alkonyatot és a vámpírnaplókat is,de az igazi életben nem egy "vámpír" fiút keresek magamnak,nem rendezek magam körül szerelmi drámákat és nem olvadok el Robert P.-től sem.Egyszerűen bírom a sztorit.
2010. júl. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!