A csajoknál most mi ez a nagy VÁMPÍR Mánia?
Ne is mondd!
Eddig megnéztem minden filmet,minden könyvet a vámpírokról (főleg a horror kategóriából),most meg sem merem említeni hogy bírom őket mert elkezdenek nyáladzani a népek hogy tvájlááááájt!!!!négy!!!!
Én a "horror vámpírokat" szeretem,akik nem megkérik a kezét a kisjánynak,hanem elcsábítják,ungabunga,aztán kiszívják a vérét és a csontvázát bevágják a sarokba. Vagy még el se csábítják,csak simán leteperik egy sikátorban és felzabálják. Érdekes milyen messzire került egymástól a vámpír- és a zombikultusz,pedig szinte ugyanazok.
A Darren Shan vámpírok tényleg eredetiek,talán az egyik legreálisabb megközelítése a témának.
15/L
Tnap elkezdtem olvasni az Alkonyatot, de mit ne mondjak, nem tetszett. Be se fejezem, az egész arról szól hogy az a lány szarakodik, meg hogy milyen gyönyörűek a vámpírok. Az a nő nem tud írni.
A Vámpírnaplókat nem láttam, de nem is nagyon érdekel:D
14/L
Én korábban olvastam a Twilightot, New Moont..
Az 1. rész megfogott.. ugye bár aki még nem volt szerelmes, elhiszi nagyjából ezeket a dolgokat.. :)
A második már kevésbé tetszett..
Filmben ugyan így.. az 1. rész húú de jóó minden, de egy idő után annyira meguntam.. h most már a 3. részt nem is nagyon akarom filmbe se megnézni. =DD
Igaza van az egyik válaszolónak, amilyen hamar divatba jött.. olyan hamar elillan majd. :)
Vámpírnaplókat sajnos még nem láttam. De kíváncsi vagyok rá. :)
Legutóbb a Harry Potter 7et olvastam. Na az tetszett. :)
Istenem..minek kell az Alkonyattal,Vámpírnaplókkal foglalkozni?Ha nem tetszik,ez van.Kész..
Amúgy elárulom,a Converset még elég sokan hordják:D
Szal lehet,hogy többet ér,mint a lósz_ar :]
szerintem ezek a vámpíros izék azt próbálják az emberekbe ültetni, hogy tarts ki egy mellett életed végéig, akkor is, ha nehéz, nem működik, vagy simán csak sz*r.
csak szakítás után nem szabad ilyeneket nézni, egyébként mi az a 2 óra az életemből...?
L/16
Rühellem az alkonyatot, és a twilight sagát.
Szánalmas lett a true blood.
A vámpír naplók, az egyetlen ami bejön... De az is inkább a könyvek. A sorozatnak semmi köze a könyvhöz, a szereplők nevén kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!