Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy ha ideget...

Honnan tudom, hogy ha ideget érint a piercing?

Figyelt kérdés
Nemrég csináltattam piercinget az orromba. Piros a lyuk körül, kicsit ilyen sárga váladékos ami megszárad, de nem fáj ha nem piszkálom. Viszont néha, pl mikor tisztítom és elmozdul, egy ideig nem fáj, utána belenyilal a fájdalom úgy hogy bekönnyezek. Ez lehet attól, hogy még friss a seb? Ha nem csavargatom a karikát hanem fel le mozgatom az nem fáj csak ha pl. körbe akarom fordítani.
2019. szept. 1. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti, hogy be van gyulladva, a sárga váladék pedig genny.
2019. szept. 1. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezeld azzal amit a piercer adott és az rendbeteszi

Az orr alapból érzékeny terület

2019. szept. 1. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

100%, hogy ideget érint. Nincs olyan pont a bőrfelszínen az egész testen, ahol ne lenne ideg.

Az, hogy fáj, normális, az, hogy sárga váladékos, már nem.

Napi 3-5x octenisept oldattal való kezelés legalább 4 héten át után elég napi 2-3x. Rossz karikával kezdeni, mert lassabban gyógyul.

Ügyelj rá, hogy smink és egyéb kozmetikai termék, illetve krémek, gélek, lakkok, kenőcsök, vegyszerek ne érintkezzenek vele és strandot, szolit, uszodát, szaunát is kerüld bő 1 hónapig.

2019. szept. 3. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!