Masnak is bejon az akinek jobban látszódnak az erei? Pl kezen kezfej kar on? Illetve ezt en hogy tudnam elerni?
Rendszeres erőltetéssel, pl edzés + Alacsony testzsír százalék.
Nekem emiatt látszódik.
Tud jól is kinézni, de van egy határ ahonnan számomra undorító. Edzés közben pl nagyon látszódnak, amikor már rendesen kidudorodik az már túlzás.
De minden embernek más jön be.
Számomra egy pasin , rohadt izgató látvány.( Jézus. Mi ,te a kisöcsédre buksz? Nem azt mondom hogy mérvadó,de taszító ? Kicsit érőss kifejezés rá.Mégha egy testépítőre mondanád aki már annyira szétgyúrta már magát , hogy izomból meg inakból erekből all ki a teste minden négyzetcentije .)
Szerintem nagyon szexi, férfias , és a nem kigyurt pasiknál is azt sugallja ,hogy fizikailag bírja a terheket . Imadom a pasim karjait.
20/L
Nekem is tetszik, ha látszanak a fiú karján az erek, persze nem az agyongyúrt pasikon, az már túlzás.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!