Bulicica300 kérdése:
Nyelvpiercing. Olyan akinek van/volt tudna segiteni?
Figyelt kérdés
Van egy csomo ilyen kerdes, tudom.đ de 2011es evjaratnal kesobbit nem talaltam,oda meg nem akartam irni. Ma szurattam a nyelvem fel 11kor. Nem fajt, most sem faj, csak szokatlan. Kicsit be van dagadva persze, nem sejpitek csak neha minimalisan egy-ket betut. Nem eszek semmit amit nem lehet, nem baszogatom, es oblogetek sokszor. A kerdesem az lenne, hogy mennyi ido mulva fog a dagadas lejjebb menni, illetve, hogy szeptember 2.-ara meggyogyul-e kb 70%osan? Csak mert a suliban nem akarok feltunest kelteni, magamnak csinaltattam, nem masnak, hogy mutogassam. Mert elegge elegem van a kerdesekbol mar, megkaptam parszor amiatt is amiert ket szinu a hajam, fel van oldalt nyirva, ket orrpiercingem van, fultagitom es a masik fulembe meg ket lyuk. Szoval ezt igy nagyon nem akarom mutogatni, mert lassan falramaszok a sok hulye kerdestol. Sok a rizsa, a lenyege annyi, hogy begyogyul-e nagyjabol masodikara. Koszonteem.đ2019. aug. 28. 22:39
1/2 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nevem kerlek nezzetek el, âfiatal voltam es naivâđ megvaltoztatni nem tudom, uj accot csinalni meg lusta vagyok.đ
2019. aug. 28. 22:41
2/2 anonim vĂĄlasza:
Szia
Ne egyĂ©l tejes cuccokat , Ă©s öblögesd rendesen , Ă©s ha nem muszĂĄj , ne beszĂ©lj! Garancia nincs rĂĄ , hogy meggyĂłgyul , viszont kisebb lesz a dagadĂĄs, ha betartasz mindent a gyĂłgyulĂ sĂ©rt :) jobbulĂĄst minĂ©l elĆbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!