A nagyon világos bőr titeket vonz vagy taszít egy nőn?
Egyáltalán mérvadó ez?
(Egész életemben kaptam megjegyzéseket a sajátomra, akik nem rendszeresen látnak, gyakran kérdezgetik, hogy jól érzem-e magam, le szeretnék-e ülni, kérek-e egy pohár vizet, még akkor is, ha amúgy kicsattanok az energiától.)
Kinek a pap, kinek a papné. A férfiak többségét viszont nem érdekli, sokkal többet számít a mosoly, a külső, a kisugárzás.
Nicole Kidman is meglehetősen világos bőrű, sőt még szőkés-vöröses hajú is mégis elég sok férfi szeretné az ágyában tudni.
Én is nagyon világos bőrű vagyok, szóval átérzem a helyzeted. Ráadásul szőke hajam van hozzá, ez pedig még jobban kiemeli. Nekem is mindig mondják hogy túl fehér vagyok, napozzak stb.. De nem értik meg hogy én akármennyit vagyok a napon, nem barnulok egy cseppet sem. Mióta kijött az az idióta Trónok harca, azóta Daenerysnek "csúfolnak"..
Amúgy volt olyan pasim aki odavolt érte hogy fehér a bőröm, volt aki szintén "biztatott" hogy napozzak(na, ő nem sokáig volt a pasim) szóval van akinek bejön, van akinek nem.
Nekem kifejezetten a kedvencem.
Főleg ha az erei is atlatszanak itt ott
miért mi más lehet az ember bőrszíne mint fehér?
Amíg dizniék meg nem hülyültek minden hercegnő és főszereplő hófehér bőrű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!