Lányok! Titeket zavar, ha a párotokkal filmet néztek/moziba mentek és a filmben alulöltözött / szexi nők vannak és egyértelmű, hogy nem mondja, nem akar megbántani, de tuti tetszik nekik?
Nagyon sok filmben van izmos, kigyúrt testű férfi is àm!
Egyébbként engem nem zavar.
Hètvégén voltunk egy elő adàson, ahol egy nő rúdtáncolt. Mèg női szemmel is azt mondom, hogy nagyon jó alakja volt, és nagyon durva hogy miket tudott csinàlni a rúdon. Szóval engem nem zavart.
Elő adás úgy kezdődött, hogy egy teljesen meztelen férfi a nézőtér elött ugràlt és elfutott. Szóval párom is féltékenykedhetett volna
😆 Nevetsègesen agyilag èretlen vagy.
Egyáltalán nem zavar.
???
Mert te soha nem mondod ki, hogy mi tetszik?
Ha a pasidnak van egy opelja, és te meglátsz egy Porschet az utcán és mondod, milyen jól néz ki, akkor a párodnak rosszul kell esnie, hogy te más jobb autókat nézel meg?
Nem zavar. És nyilván fognak neki tetszeni más lányok, attól függetlenül, hogy hozzám pl hűséges, ez normális és egészséges is.
Te szerintem menj el egy jó terapeutához.
Én a való életben szoktam felhívni a párom figyelmét a dolgokra, hogy jézus nézd mekkora mellei vannak stb
Pl ma hoztam fel hogy látta-e tegnap hogy mennyire kint volt a valaga a csajnak előttünk a "nadrágból"...
Bár már családanya kategóriába tartozom, nem lányba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!