Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy szőrtelenítés mánia?

Mi ez a nagy szőrtelenítés mánia?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben sokat olvastam a témában és ledöbbentem mert:

fórumon ha társalgásba kezd egy tökéletesen csupaszított nő egy nővel aki mondjuk nem szőrtelenít vagy csak ritkán tuti hogy az előbb említett neki esik a másik torkának hogy igénytelen és ezt képes olyan formában közölni mintha ezért egy értéktelen sz.rházi lenne. És persze emellett a férfiak jobb esetben csak 80%a el is várja hogy akár órákat kinlódj minden hónapban a szőröddel mert undorító és igénytelen amit nem is értek mert akkor az összes férfi aki nem gyantaztat mindenhol az igénytelen. Szó ami szó mindenki fel van háborodva a másik szőrén és rosszabb esetben még szóvá is teszi. Közben elméletileg mindenki azt csinálja a saját testével amit akar.. félreértés ne essék nem magam miatt keltem ki így erre a témára mert jó magam is szörtelenítek csak k.vára nem tudom megérteni ezt a hóbortot. Miért kell vérben forgó szemekkel fujjolni a másikra? Olyan durván elbutultak az emberek hogy hihetetlen..

2019. aug. 25. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

A világ mindig változásban van, ha nem tartasz vele lépést, akkor ki vagy közösítve, ennyi.

Volt olyan időszak, mikor a szőrössék volt elfogadott, ma a szőrtelenség, hisz már a férfiak jó nagy százaléka is szőrteleníti magát.

Egyébként higiéniai okok miatt is célszerű szőrteleníteni.

2019. aug. 25. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
jav: szőrösség...
2019. aug. 25. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
NE társalogj másokkal arról, hogy mennyire vagy/nem vagy szörtelenítve, ez nem tartozik senkire a partnereden kívül!
2019. aug. 25. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Erről szó sem volt. Arról van szó hogy ha látják hogy szőrös a lábad vagy borostás a hónaljad akkor egyből undorító rossz embernek vagy minősítve
2019. aug. 25. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Én pl mindig szőrtelenítek,nekem így komfortos,megvan a véleményem azokról a nőkről akik bizonyos helyeken ezt nem teszik,de akkor sem szólom meg őket,nekik biztos úgy jó.
2019. aug. 25. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Egyfelől divat a szőrtelenítés, másfelől sose volt még ennyire egyszerű véghez vinni. Gondolok itt arra, hogy manapság nem pénz egy jó minőségű biztonsági borotva, sem elmenni gyantáztatni, sőt még az IPL sem egy új autó ára.

Régen azért is csinálták jóval kevesebben, mert nem mindenkinek volt ideje és pénze ezzel bíbelődni.

Ma nem kell patak parton mosni, a felszabaduló időben tud szőrteleníteni az asszony.

Ma egy házaspár napi szinten láthatja egymást meztelenül, magától értetődő hogy többet foglalkoznak a külsejükkel, mint a dédapáék, akik nyakik begombolkozva aludtak és magázták egymást.

2019. aug. 25. 21:01
 7/9 Dávid86 ***** válasza:
Ez ellen nem tudsz mit tenni. Most olyan éveket élünk ahol a csupasz a szép és az esztétikus. Ezt sugározzák a tv-ben ez megy a neten, ebből élnek meg a borotvagyártó meg egyéb cégek. Évtizedekkel ezelőtt még nem volt ez. De mindenki úgy él ahogyan akar, csak ha kilóg az átlagból sajnos vannak olyanok is akik ezt szóvá teszik vagy test gesztusokkal jelzik ezt. Ha az ilyen emberek elrejtenék a véleményüket akkor jobb lenne a világ.
2019. szept. 3. 05:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sehol sem szőrtelenítek, és nem tartom magam undorítónak. Valamint mások véleménye sem igazán érdekel.
2019. okt. 8. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem muszáj szőrtelenítenem,mivel yeti lennék,olyan sok van,viszont én nem csinálok ebből nagy dolgot.Van egy elektromos testszőrvágóm,azzal heti 1x lenyírom magamról a szőrt.A hét második felére már látható,elég hosszúra kinő,de nem zavar.L
2019. okt. 22. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!