Most akkor hibát követek el, ha borotválom a karomat?
Pár éve szőrtelenítek, lábon, hónaljon, karon (nagyon erős szőr van sajna ott, és vékonyka a kezem, szóval eléggé látszik.)
Néztem itt gyakorin kérdéseket,és szinte mindenki azt írta, h nem jó ötlet kart borotválni. Viszont az én kezem nem bírja a gyantát, sem az epilátort, (amúgy a cukorgyantát sem), és a szőkítő krémet sem. Most akkor nagy baj, ha borotválom?
Én csak azért nem borotvàlom karon, mert utálom a borostát.
Kellemetlen ha valakihez hozzá érek és megbököm. Ezért gyantázom.
De amúgy tényleg nem lessz erősebb, nyugodtan borotvàld!
A szőr nem erősödik. Arról van szó, hogy az alap szőrszál a vége felé elvékonyodik, emiatt picit viláogsabbnak látszik és a vékonysága okán hajlékonyabb, gyengébb a tartása. Ha borotválod, akkor úgymond félbevágod a szőrszálat keresztben, ami így fog újra tovább nőni, emiatt a vége felé ugyebár nem fog elvékonyodni, hanem ugyanolyan vastag marad, mint az a része, ami épp most bújt ki a bőr alól. Emiatt sötétebbnek látszik, erősebbnek érződik. Tehát nem arról van szó, hogy egy idő után bozótvágóval kell majd nyesegetni a szálakat, csupán optikailag tűnik sötétebbnek, erősebbnek.
Egyébként én is már vagy 10 éve borotválom, semmi gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!