Ciki, ha nem borotválom a karomat?
Mindenhol borotválkozom,kivéve a karomon... Borotválni nem akarom,mert a barátnőm is azt csinálja és nagyon szúrós a karja... Szóval az se jó,ha az ember hozzádér és szúrós vagy szerintem... Epilálni szoktam a lábamat,de a karomon szerintem nagyon fájna...
Egyébként a karom világosabb barna és bár nem a leghalványabb a szőr,de azért mégsem az a durva,erős szőrzet... Szerintetek hagyjam vagy akkor gyantázzam?
Anyám ellenzi,mondván durvább lesz a szőr a karomon ha szedem... Engem nem zavar,inkább az kellemetlen számomra,hogy a többi ember mit gondolhat...
Köszönöm a válaszokat! :)
Kicsit össze-vissza írtam,elnézést! Mindenhol szőrtelenítek (kivéve a karomat ugye).A lábaimat epilálom,a hónaljamat pedig borotválom.Ezeket heti rendszerességhel csinálom,de van,amikor a lábam még bírja másfél hétig is akár...
Biztosan értettétek,csak inkább leírtam újra normálisan összeszedve.
Dztem kicseszett latvanyos.En mindig megnezem egy csaj kezeit.
Sztem pont h a labon faj jobban az epilalas mint a kezen.
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Annyi kérdésem lenne még,hogy az ilyen ún. szőrtelenítő krémet is lehet használni karra? Vagy nem ajánlatos? Ha lehet,akkor milyet ajánlotok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!