Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki, ha nem borotválom a...

Ciki, ha nem borotválom a karomat?

Figyelt kérdés

Mindenhol borotválkozom,kivéve a karomon... Borotválni nem akarom,mert a barátnőm is azt csinálja és nagyon szúrós a karja... Szóval az se jó,ha az ember hozzádér és szúrós vagy szerintem... Epilálni szoktam a lábamat,de a karomon szerintem nagyon fájna...

Egyébként a karom világosabb barna és bár nem a leghalványabb a szőr,de azért mégsem az a durva,erős szőrzet... Szerintetek hagyjam vagy akkor gyantázzam?

Anyám ellenzi,mondván durvább lesz a szőr a karomon ha szedem... Engem nem zavar,inkább az kellemetlen számomra,hogy a többi ember mit gondolhat...

2018. márc. 23. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ahogy érzed. Neked kell mérlegelned, neked kell tudnod, hogy mi a fontos számodra.

Nekem hófehér a bőröm és sötétbarna a szőröm, hajam, szemöldököm...Egy időben engem is zavart a szőrös karom, mert elég feltűnő volt és többen be is szóltak miatta, meg persze jöttek az "okosok", hogy "jajj, biztos valami hormonproblémád van, ez nem normális, ha egy nő szőrös"...a világon semmi bajom nincsen, mint kiderült és különben sincs sok szőröm, nem is sűrű, nem is erős, de a színe miatt feltűnő. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy szőrtelenítem. Aztán jött a kérdés, hogy "mivel?"... Nagyon nagyon érzékeny a bőröm. A lábamon már próbálkoztam gyantával és epilátorral is, de borzasztó lett a végeredmény...kivörösödött, begyulladt, gennyes lett, úgy fájt, mint állat (pedig normálisan előkészítettem a bőröm, fertőtlenítettem is és próbálkoztam mindenféle bőrnyugtató kenceficékkel is, de hiába), úgyhogy ott maradtam a borotvánál, aminek ismerjük a hátrányait (nem tartós, gyorsan visszanő, nekem olyankor szúr is és a színe miatt már a pici borosta is feltűnő, valamint azért ezt sem fogadja el 100%-osan a bőröm). A karomat először szintén epilátorral, majd gyantával is próbáltam szőrteleníteni, ugyanaz történt, mint a lábam esetében...úgyhogy maradt a borotva. Egy ideje viszont már elegem van belőle...igazából ennyiből az egész testemet szőrteleníthetném, mert a bőröm és a szőröm színe miatt még az egészen apró gyenge kis pihék is meglátszódnak, de én arra nem vagyok hajlandó, az is biztos. Egy ideje már gondolkodom rajta, hogy nem szőrtelenítem tovább a karomat, mert már belefáradtam és az igazat megvallva pont leszarom, hogy erről ki mit gondol...

2018. márc. 24. 00:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiúként írok

Engem ez nem igazán szokott zavarni ha most látszik 1-2 pihe a karon, ismerősömet meg végig rázza a hideg.

Én pl a vékonyabb/sportosabb lányokat szeretem, ő meg a teltebbeket.

Szerintem mindenkinek megfelelni úgysem tudsz, magadnak kell megfelelned.

Cikinek nem ciki (nőknél), ez csak választás kérdése:)

Ha ettől jobban éreznéd magad akkor egyszer kipróbálhatod, nem árt annyi szerintem.

Szerintem életed szerelme úgyse amiatt fog hanyagolni mert 1-2 pihe van a karodon.

Ha viszont tényleg sok, és erős fekete, az már lehet zavaró sokaknak, de te tudod hogy neked milyen:)

2018. márc. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!