Milyen színű a szemem?!
Figyelt kérdés
Sziasztok,kiváncsi vagyok szerintetek milyen színű a szemem mert én nem tudom eldönteni ráadásul valaki kéknek mondja valaki zöldnek én pedig szürkésnek látom..sokszor már elgondolkodtam rajta ,hogy színváltós xD
[link] köszi a válaszokat eleőre is
2019. aug. 24. 14:20
11/21 anonim válasza:
Én erre azt mondanám hogy zöld, egyébként nagyon tetszik. Az enyémet kéknek mondanám, de az is néha szürkésebb...mindenki kicsit másképp látja nem tudom miért pontozzátok egymást.
12/21 anonim válasza:
Na most az egyik lehetőség, hogy fogsz egy programot, ami megmondja neked, hogy a szemeden melyik pixel milyen színű (képből még a paint is tudja emlékeim szerint). Csak ez is függ a megvilágítástól. Ha viszont nem egy fizikai válaszra vagy kíváncsi, hanem biológiaira, akkor elárulom, hogy csak néhány féle szín lehetséges genetikailag. Nézz utána, hogy melyek azok.
13/21 A kérdező kommentje:
érdekeset írtatok tetszik ,hogy mindenki mást mond :D
2019. aug. 26. 20:09
14/21 anonim válasza:
Majdnem ugyanilyen nekem is, akkor van gáz ha felveszek egy zöld pulcsit, mert totál azt az illúziót kelti, hogy zöld, kékkel ugyanígy, én zöldnek mondom mert nekem zöldesebb.
15/21 egycsészetea válasza:
Szerintem hajaz a türkiz zöldre.
16/21 anonim válasza:
Az én szemem pontosan ugyanilyen szinű. Én ugy mondanám leginkább, hogy türkíz.
17/21 anonim válasza:
A 16-os vagyok ugy értettem, hogy türkíz kék. A pupilla körül sárgás.
19/21 A kérdező kommentje:
Mindenki mást ír, sose tudom meg milyen színű azt hiszem :D :D
2019. okt. 3. 16:00
20/21 anonim válasza:
Én nem tudom hogy milyen csak azt hogy nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!