Hogyan lehet zöld színű szemem?
Figyelt kérdés
Anyumnak kék apukámnak pedig sötétbarna szeme van nekem mégis élénk zöld. Ez hogy lehetséges? A családból senkinek sincs rajtam kívűl zöld szeme én vagyok az egyedüli akinek ilyen színű lett? Valaki el tudná nekem magyarázni hogy ez hogy lehet vagy mitől van2019. márc. 19. 21:49
1/6 anonim válasza:
Mert lehet hogy valamelyik távoli ősödnek zöld szeme volt és nálad valahogy előjött
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem az az igazi apukád, akit annak hiszel.
Majd azt nézd meg, hogy a szomszédnak, postásnak, villanyóraleolvasónak nem-e zöld a szeme.
3/6 A kérdező kommentje:
Az apukám a vérszerinti apám ugyhogy utolsó válaszoló igencsak felejtős amit írsz :)
2019. márc. 20. 06:11
4/6 anonim válasza:
A zöld szem több géntől függ, és neked így jött össze.
5/6 anonim válasza:
Az én szüleimnek is barna, illetve kék szeme van, csak fordítva, mint nálad, és nekem is zöld lett úgy, hogy a jelenleg élő családtagjaim közül (beleértve az összes nagynénémet, a másodunokatestvéreimet) mindenkinek vagy barna, vagy kék szeme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!