Érdemes gyantáról epillátora váltani?
Régen borotválkoztam, nemég elkezdtem gyantázni. A hónaljamon, intim részen tök jól kiszed mindent, a lábamon és karomon viszont mindig maradnak pici szőrszálak, vagy néhány csak tőből tépődik ki. Illetve nagyon macerás is nekem, folyton melegiteni stb.
Azt ne írjátok hogy menjek kozmetikushoz mert szégyenlős vagyok és drága is.
Az epilátor kiszedi kissebb pihéket is amik a karomon vannak?
Árban szerintem megérné amúgy, csak azért kérdezem hogy hatékonyságban van-e olyan jó mint a gyanta.
Illetve nekem az az elsődleges szempont hogy ne járjon nagy kosszal meg nyűglődéssel. Tudjátok, olyan egyszerűnek tűnik epilátorral végigmenni mint valami miniatűr fűnyíróval és már kész is. Nade rendesen kiszedi-e?!
Nem tudom hogy mennyire fáj, de a gyantázást jól bírom, magas a fájdalomküszöböm.
Hatekonysagban jobb igen mivel kiszedi a kis szorszalakat is, de en pl nem szeretem jobban a gyantanal mert nagyon sok ido amig egyesevel kitepkedi. Fajdalom, hat en a gyantat jobban. Birom de ez lehet csak azert van mert az hyorsan egyszerre kitepi ez pedig lassan kinozva :D , mehany helyen sokkal rosszabb pl hajlatban mint a gyanta.
Es temyleg sok ido (nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!