Csak a szép nők/helyes férfiak lehetnek fotogének?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van egy szép nő/helyes férfi csinálnak róla egy képet és valahogy teljesen más kép készül róla, mint ahogy valójában ki néz. És vannak olyan emberek, akikről mindig olyan képek készülnek róla, ahogy valójában kinéznek.2019. aug. 23. 11:05
1/3 anonim válasza:
Nem. Szerintem a lényeg, hogy mennyire karakteres valakinek az arca.
2/3 anonim válasza:
Nem. Vannak olyan ismerőseim akik szépek de képeken nem néznek ki jol, mert nem fotogenek.
3/3 anonim válasza:
Nem. Egyik barátnőm például élőben nem annyira szép (de nem is csúnya) viszont képeken rendesen jó csaj. Én fordítva vagyok. Tükörben néha szépnek látom magam, más szerint is az vagyok, de a képeken rendszerint elbőgöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!