Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen táskát...

Lányok, ti milyen táskát hordtok az egyetemre?

Figyelt kérdés

Inkább egy nagyobb kezitaskat vagy egy hátizsákot?

Ha számít, jogásznak fogok tanulni (csak a könyvek/füzetek mennyisége miatt írtam 😃)

És azon az egyetemen melyik a jellemzőbb? (Bármelyik szakon)

Legyszi kort és egyetemet (esetleg a saját szakotokat) is írjatok le 😃

2019. aug. 22. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyméretű kézit használok,bár laptopon jegyzetelek.Sportszervező/21.
2019. aug. 22. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátizsák.
2019. aug. 22. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hátizsákot használok, mert mérnök hallgató vagyok, nagyon sokszor vinnem kell magammal a gépemet, így én abban gondolom a legbiztonságosabbnak a hurcolását.

Emellett sok órám van, így sokat vagyok bent az egyetemen, ergo kaját is kell vinnem (valamit eszek 10 körül meg 1-2 körül ebédelek), meg 1 literes üveggel járok, +nyilván ezen kívül van a tárcám, zsebkendő, zsebtükör, ajakápoló, kézkrém (nagyon száraz a kezemen a bőr), +tudja a fene most hirtelen hogy még mi, szóval ezek nem férnének el egy kézitáskában, még a nagyméretűben talán, de az már kényelmetlen lenne nekem, hogy húzza a vállam ennyi cucc.

2019. aug. 22. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is hátizsákkal. Én a jegyzeteket egyébként nem hurcibálom magammal. Van egy sima vékony gumis mappám, ebben csak előre kilyukasztott lapok vagy a kinyomtatott diasor kilyukasztva van. Ezekre jegyzetelek, otthon pedig lefűzöm egy gyűrűs mappába, hogy egy helyen legyen minden.

Viszont van nálam egész napra kaja, naptár, tollak, köpeny, fonendoszkóp ha épp kell, pénztárca, esernyő, zsebkendő, esetleg laptop. Nem férnék el kisebb táskában. Nálunk a hallgatók 80%-a háizsákot használ.

2019. aug. 22. 15:15
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Ami kényelmes. TTk-n meg orvosi karon nagy hátizsákkal jártam mert vinnem kellett a füzeteken meg a kaján kívül laborköpenyt és egyéb eszközöket, később amikor nyelvszakra jártam, oldaltáskát vittem. Debrecenbe jártam amúgy, a természettudományisoknál a hátizsák, jogon a retikül volt a jellemző de amúgy a kutyát se érdekli már egyetemen a táskád. Ha sok a cuccod akkor hátizsák, ha nem, akkor kézi vagy oldaltáska.
2019. aug. 22. 15:54
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én felváltva hordtam hátizsákot meg nagyobb kézitáskát, aminek volt hosszabb vállpántja is.

Nekem kellett a nagyobb táska, sokszor vittem köpenyt meg nagy jegyzőkönyvet laborgyakorlatra.

Ha csak zh-zni mentem be, akkor nem volt nálam semmi, csak egy toll :D

Egyébként majd meglátod, egyre kevesebb cuccod lesz az év vége felé haladva :DD

2019. aug. 22. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyobb méretű kézitáskát hordok magammal, bőven belefér 1,5liter víz, kaja, néhány jegyzetlap, tollak, kézkrém, tárca, egy-két rúzs (mindig a táskámban maradnak😂), iratok, kulcs.

Az is igaz; hogy én nem laptopon jegyzetelek, füzeteket sem hordok, csak pár lapot, amiket otthon lefűzök, nekem ez a módszer vált be a legjobban. (Természetesen tárgyanként külön jegyzetelek)

Ha ez számít, GTK-s vagyok a Debreceni Egyetemen.

2019. aug. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!