11/16 anonim válasza:
Jól van kérdező kíváncsivá tettél! Van rá mód hogy küldesz privátba képet? Csak a kissé kellemetlen emlék miatt,hogy feledni tdjam...azok a sötétkék,kullancsszerű anyajegyek...Biztos hpgy vannak olyanok is amik jól mutatnak egyesek testén,de -és nem bántásból írom-neki nem tett jót esztétikailag(mondtam is neki nézesse meg)
12/16 anonim válasza:
Nekem a mellemen van. Eddig senkit sem zavart.
13/16 anonim válasza:
Létezik ember, akinek egyáltalán nincsenek?
14/16 anonim válasza:
Szerintem nincs. Max van akin sok, van akin kevés
15/16 anonim válasza:
Ez jó hülye kérdés. Mindenki testén van legalàbb egy darab anyajegy...
16/16 anonim válasza:
nekem nincs egy sem, ami kituremkedo es nagy csak szeploim vannak, apro borhibak. 🙏🏻 mindig leszolnak, hogy hulla feher vagyok, meg minek fenyvedozok allandoan, meg menjek szoliba. szerencsere tizenevesen sem kovettem a szolis divatot es mar akkor is odafigyeltem a fenyvedelemre😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!