A műkörömépítés és/vagy géllakkozás kellékeit valaki le tudná nekem írni?
Például, hogy top coat és hasonló lakkok mit jelentenek, mi mire való. Tudom hogy sok videó van fent ilyenről, de szeretnék beszerezni magamnak körmözéshez mindent és nem mindenről tudom hogy pontosan mire való és mit jelent.
Nagyon megköszönöm ha valaki segít egy ilyen kis "listát" összegyűjteni.
Csiszoló gèp, ha műkörmöt töltesz vagy építesz nem árt venni, lehet kézivel is de úgy csak az enegiád fogy , és a reszelő illetve az erőd. 😁
Kell egy base lak azaz bázis azt a zselé alá szoktam , jobban megmarad a köröm. Gombaölő, primer, tapadás elősegítő ezeket be kell szerezned, de van ilyen 3 az egyben is. Az is jó.
Kell élítőzselé , topcoat azaz a feny zsele , az megy utoljára termeszetesen.
Kefe, a körömpor miatt, építőzselé, színzzelé, bufi, azaz a bolyhosító.
Hát nagyon sok sok cucc van, de en magamnak csinalom , alapfelszerelés.
Közel sem elég az, amit az első leirt.. Az épp csak a töredéke.
Nem akarok bogaraskodni, de szerintem jobb, ha elmesz egy körmöshoz, vagy egy tanfolyamra. Nagyon egyszerűnek tűnik a körmözes, de nagyon sok sérülést lehet okozni.
Pl.egy vendégem elment a barátja anyukajahoz, mert ő évek óta magának csinálja a körmét... Nos, az lett belőle, hogy kilyukasztotta a körmét, és én most csinálhatom más szarjat, és Csóri venged is csak szenved.
De egyébként..
Fertőebitesz, bort feltolod/kaparod, vágod, majd formázod a körmöt, egy 180as reszelovel MATTITOD a körom felszínét, majd Nail prep, savmentes primer, mehet az alap réteg gellakknal, epitesnel sablon felhelyezes és hosszabbítás. Fixalod (itt megteszi a körömlakk lemosó is) gellakknal bufizod, epitesnel formázod. 2reteg szín, majd fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!