Baj ha egy nőnek szőrös a keze?
Elég taszító ha egy nő karja szőrös, legalább annyira nem nőies mint egy pasi csupaszon.
F/41
Hát nincs szőrös kar fétisem, nekem személy szerint nem tetszik. Még ha szőke, kevés, elmegy. De van az a mennyiség, ami már valahogy rontja az összképet sajnos. Borotválás pedig nem tudom mióta erősíti a szőrt, vagy nő tőle gyorsabban, de ha elkezdek kopaszodni, mindenképp borotvapengével fogom húzogatni a fejbőröm, hátha :)
Tévhit.
Egyébként még számos szőrtelenítési módszer van, nem muszáj borotvát ragadnod. Én fiúként is szőrtelenítem néha, mondták többet, hogy túl szőrös, bár mondjuk az én csőröm is bökte, úgyhogy néha napján leszedem. Akár egy otthoni IPL gépet is használhatsz, feltéve ha megfelelő a bőr és szőrszíned, hosszútávra elég kifizetődőnek tűnik. Ára pedig megfizethető, ellenben a szalonokkal.
Ha feltűnően szőrös, akkor férfias hatást kelt és ez szerintem nem túl vonzó. Tévhit, hogy a borotválás megerősíti a szőröket, viszont valóban nem ajánlatos borotválni, mert azt 3 naponta meg kell ismételni, irritálja a bőrt és a visszanövő szőrök sötétebbek (mivel még nem szívta ki őket a nap). Inkább waxold. Vagy epiláld. Az első 3-4 alkalom után már egyáltalán nem fájdalmas kitépkedni a szőröket, és tapasztalatom szerint a visszanövő szőrök sokkal gyengébbek, pihe szerűek. Ráadásul elég leggyakrabban 2 hetente 1x megismételni a műveletet.
Nem vagyok fiú egyébként, bocsi, hogy válaszoltam mégis. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!