Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány évesen kezd már ciki...

Hány évesen kezd már ciki lenni, ha szőrős a nemi szerve egy nőnek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és kezdem magam kinosan érezni,hogy van ott valami... ez nagy baj?

2013. szept. 23. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szokd meg vagy gyantázd le. Én a helyedben nem zavartatnám magam egy csöppet sem.
2013. szept. 23. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sose ciki, max a kamaszfiúk hiszik azt, hogy ciki a nőnek. Ha te nem szeretnéd borotválni, ne tedd...
2013. szept. 23. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy a fanszőrzet nem alapvetően ciki, csak egyesek szerint. Akik fujjognak, azok ált. 14-15 éves kortól "javasolják" a borotválást (vagy esetleg rövidre fazonra nyírást). De ha neked ezzel nincs bajod, max. annyi, hogy jaj, XY mit fog szólni, akkor ne szedd le, mert úgysem minden srácnak a csupasz jön be. Saját tapasztalatból beszélek, én is azt hittem, hogy minden srácnak a sima jön be, ráadásul az első alkalom előtt még simogatásnál tett egy vicces megjegyzést a barátom a szőrömre, amit sikerült félreértenem, így leborotváltam, erre kiderült, hogy neki tényleg a természetes jön be :D.
2013. szept. 23. 19:49
 4/7 anonim válasza:
73%
Sztem sose ciki. Az egy más dolog hogyha nyáron a bikini miatt a kilógó szőrzetet leszeded, de gondolj bele így: mindenkinek van, de 14 évesen még úgyse fogja senki nézegetni hogy na mi van neked ott. Majd ha a barátod akivel lefeküdtél azt mondja hogy ő simán jobban bírja akkor megértem ha leborotválod, de addig sztem semmi szükség rá. Éppen elég a lábbal és a hónaljjal szenvedni...:)
2013. szept. 23. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki :)
2013. szept. 23. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
sosem ciki... Olyan legyen, ahogy neked jó, kényelmes! :)
2013. szept. 23. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :))
2013. szept. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!