Fiúk! Nektek tetszik a körömlakk?
Figyelt kérdés
Melyik jön be jobban? Ha ki van festve vagy ha természetesen van hagyva?2019. aug. 12. 15:31
1/15 anonim válasza:
Felvilágosítalak, a legtöbb pasit teljesen hidegen hagyja az, hogy most ki van-e festve a körmöd, vagy se. Maximum sokaknak nem tetszenek a műkörmök, de csak ennyi.
Ne a női agyaddal gondolkozz, ha pasikról van szó.
2/15 anonim válasza:
Az én páromnak pl tetszik meg is szokta dicsérni, főleg ha "nail art"ot is csinálok rajta
3/15 anonim válasza:
Pàromnak tetszik!! :D
Főleg ha pirosra festem, nagyon izgalomba tudja hozni.
4/15 anonim válasza:
Az tetszik ha festve van. A hosszú műkarom nem.
5/15 anonim válasza:
Nekem is tetszik ha kivan festve egy nő körme. Piros tetszik a legjobban.
6/15 anonim válasza:
Ha igényesen van megcsinálva, akkor tetszik.
7/15 anonim válasza:
Állítólag Burt Reynolds mondta, hogy nincs védtelenebb egy frissen lakkozott körmű nőnél. :-))
Én a magam részéről egyébként nem szeretem. A lakk azt jelzi, hogy irodain kívül semmi egyéb munkát ellátni nem akar/tud.
8/15 anonim válasza:
"A lakk azt jelzi, hogy irodain kívül semmi egyéb munkát ellátni nem akar/tud."
Levezeted a logikát emögött?
9/15 anonim válasza:
Arra gondolt, hogy gyorsan kopik a fizikai munkától és a házimunkától, és igaza is van. Nekünk udvarunk van, kertünk, kézzel mosogatunk, és így nagyon gyorsan kopik a körömlakk, főleg egy gyomlálás során. Én emiatt csak lábon szoktam festeni, mert a kezem állandó használatban van szinte, kivéve mikor alszom.
10/15 anonim válasza:
Igen. Főleg a piros és árnyalatai, de csak hosszabb, szögletes körmökön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!