Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok - nők, ti megnézitek a...

Lányok - nők, ti megnézitek a formás férfi feneket?

Figyelt kérdés
Bejön nektek a nagy, kigyúrt hátsó? Vagy inkább a laposat, esetleg a hájasat preferáljátok? Vagy hidegen hagy benneteket? Csak azért mert a női booty most nagyon menő, jól néz ki amikor egy csaj karcsú, de nagy-formás feneke van. Mi férfiak azt megnézzük, néha kommentáljuk is. Aminek ti nyilván örültök...

2019. aug. 12. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Se a nagy, se a lapos, se a hájas nem jön be :D

Legyen normál méretű, formás, feszes. De ne legyen nagy felpumpált. Szerintem nőkön sem szép. Olyan természetellenes.

És persze, szolidan megnézem, ha tetszik valaki.

2019. aug. 12. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Persze
2019. aug. 12. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
4%

Biztos megnéznék ha megtudnák.

Ha sok pasi fénymásolat és bő nadrágokba jár akkor csak azoknak a nőknek felel meg az öltözete akiknek a szűk farmerek nem tetszenek ők viszont semmit sem látnak a lenti részből.

Ellenben amelyik nőknek az bevállalósabb pasik jönnek be ott lehet nézelődni.

2019. aug. 12. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Én meg
2019. aug. 12. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

A formás férfi fenék kicsi és kerek. Nem nagy. És igen ritka.

Persze, hogy megnézem.

2019. aug. 12. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Megnézném, ha a férfiak nagy részének nem valami lapos deszka lenne a helyén, meg nem is valami plöttyedék.
2019. aug. 12. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

6!

Igazad van, és tudod miért ilyenek a férfi hátsók?

Mert annyira hiúak hogy fenék formáló , fejlesztő gyakorlatokat nem csinálnak mert az nőies , ők meg hát igazi férfiak...

Én teszek erre a gondolkodásra odafigyelek a popómra 23 éve testépítek, minden részemre odafigyelek mert a hátsóm is én vagyok.

F41

2019. aug. 13. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as: inkább járjon bo nadrágban, mint olyanban ami elszoritja a golyoit (már ha még vannak neki). Melegitonadragban is látszik jól a feneke, az utolsó mondatot nem tudtam értelmezni, úgy érted levetkőzik előtte? Ha már ott tartanak csak megnezi.

Egyébként én is meg szoktam nézni, ha valami szépet látok :)

2019. szept. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!