Lányok - nők, ti megnézitek a formás férfi feneket?
Se a nagy, se a lapos, se a hájas nem jön be :D
Legyen normál méretű, formás, feszes. De ne legyen nagy felpumpált. Szerintem nőkön sem szép. Olyan természetellenes.
És persze, szolidan megnézem, ha tetszik valaki.
Biztos megnéznék ha megtudnák.
Ha sok pasi fénymásolat és bő nadrágokba jár akkor csak azoknak a nőknek felel meg az öltözete akiknek a szűk farmerek nem tetszenek ők viszont semmit sem látnak a lenti részből.
Ellenben amelyik nőknek az bevállalósabb pasik jönnek be ott lehet nézelődni.
A formás férfi fenék kicsi és kerek. Nem nagy. És igen ritka.
Persze, hogy megnézem.
6!
Igazad van, és tudod miért ilyenek a férfi hátsók?
Mert annyira hiúak hogy fenék formáló , fejlesztő gyakorlatokat nem csinálnak mert az nőies , ők meg hát igazi férfiak...
Én teszek erre a gondolkodásra odafigyelek a popómra 23 éve testépítek, minden részemre odafigyelek mert a hátsóm is én vagyok.
F41
3-as: inkább járjon bo nadrágban, mint olyanban ami elszoritja a golyoit (már ha még vannak neki). Melegitonadragban is látszik jól a feneke, az utolsó mondatot nem tudtam értelmezni, úgy érted levetkőzik előtte? Ha már ott tartanak csak megnezi.
Egyébként én is meg szoktam nézni, ha valami szépet látok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!