Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti megnézitek egy férfi...

Nők, ti megnézitek egy férfi karóráját? Fel tudnátok ismerni egy drágább darabot?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
5%
Az eredetiséget nyilván nem, de a komolyabb márkaneveket és a logókat azért manapság illik ismerni, hacsak nem barlangban lakik valaki.
2019. ápr. 1. 19:18
 2/16 anonim válasza:
82%
Szerintem baromi jól néz ki, ha egy fiú hord karórát, márkától független.
2019. ápr. 1. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Max futólag; nem.
2019. ápr. 1. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Egyaltalan nem, teljesen hidegen hagynak a karorak.Max annyit allapitok meg, hogy az en izlesem szerint ronda-e vagy nem.
2019. ápr. 1. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Mint a 4.
2019. ápr. 1. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
nekem sokszor fel se tűnik hogy van rajta xD
2019. ápr. 1. 21:24
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Max. a stilus erdekel (szeretem az orakat), a marka nem. Persze, ismerek par nevesebb markat, de nem tudnam eldonteni, hogy mennyibe kerult vagy egyaltalan eredeti-e es nem is erdekel.
2019. ápr. 1. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt nézem, a stílusához illik-e, ízléses-e. Természetesen ha nagybetűkkel hirdeti a Rolex helyett Rolax márkájú óráját, az fel fog tűnni, de az hogy az egyszerű, ízléses, elegáns óra tizenöt vagy százötven ezer forintba került-e az egyrészt nem tűnik fel, másrészt nem érdekel.
2019. ápr. 1. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem érdekel az ilyen. Pont nem azt nézem van-e drága órája.
2019. ápr. 1. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi hogy férfiként írok, de óragyűjtő vagyok (jelenleg több mint 40 órával rendelkezem, kezdve közepes kategóriától mint a Seiko egészen a magasabbakig mint Rolex, Omega, Breitling)

Általában nem szokták a nők megjegyezni sőt még a legtöbb férfi sem hogy milyen óra/márka stb.

Viszont összesen három olyan Órám van amit szinte minden nap megnéznek/megdícsérnek (mivel elég sokat járok meetingekre stb..)

Ezek pedig:

-Rolex Submariner Date (szürke feketével) 116610LN

-Omega Seamaster (TV dial ) 1976 ból (ez egy elég régimódi kockásabb óra)

-Prim (egy régebbi 18karátos arany óra 1959 ből, amit a nagyapámtól örököltem, de a szíjját kicseréltem egy zöld cápabőr szíjra.)

Utólag is bocs hogy nem nőként válaszoltam :)

Üdv

-Egy óragyűjtő (igaz, csak 2 éve )

2019. ápr. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!