Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti tudatnátok a műkörmössel...

Ti tudatnátok a műkörmössel milyen munkát végzett?

Figyelt kérdés
Első alkalommal voltam a műkörmösnél. 5 nap után kezdett felválni. 10.napon az egyik félbetörött, egy kivételével le is jöttek. Nyilván soha többé nem megyek hozzá.
2019. aug. 11. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Sok jóra nem utal a leírtak.

Elég kontàr munkàt csinàlhatott.

Lehet gagyi termékeket hasznàlt, vagy nem jól csinàlta.

Szerintem válts körmöst!

2019. aug. 11. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, bár most lehet ellent mondani, de én meg is beszélném vele, nem rögtön azt mondanám, hogy többé nem megyem hozzá.

Elég, ha tegyük fel, először van műkörme valakinek. Vannak olyanok, akik egyszerűen nem bírja a zselét, csak a porcelánt. Nos ez nincs a homlokodra írva, ki kell tapasztalni.

Lehet, hogy a csövek gyengék a lámpájában és nem köt rendesen az anyag, bár ezt észre kellene vennie.

Lehet, hogy új fajta anyagot vett, amit most használ először és egy sz*r, hisz ez márkások közül is előfordul.

Lehet, hogy a műkörmös kezdő, követ el hibát.

A hideg kiráz az ilyentől, hogy "nyilván soha többé nem megyek hozzá"... állj elé, mondd el, hogy neked mi volt a tapasztalatod a munkájával kapcsolatban, csak tud rá mondani valamit. Ha a pénzed sajnálod, akkor egyezzetek meg, mivel nem a te hibádból estek le a körmök, így következőleg fele áron csinálja, adja vissza felét, stb... vannak erre opciók, es amiket felsoroltam, az csak 4 lehetőség, amiért leeshettek, a körmös hibáján kívül. Persze van az az eset, mikor nem jól készíti elő, rosszul épít (vastagon-vékonyan-C ív nélkül), akkor persze körmöst kell cserélni.

A legtöbben a sok nagyokos, okj végzettség nélkül készító wish cuccos kontár miatt általánosítanak, miközben nem csak a körmös hibájából eshet le a köröm.

2019. aug. 11. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb és legrégebbi barátnőm a körmösöm, úgyhogy minden apró hibát egyből fotózok és küldöm neki, ő is kérdezni szokta hogy hogy bírja, így ki tudtunk küszöbölni 1-2 dolgot ami nekem nem jó, így nem is használja rajtam
2019. aug. 11. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szalagavatóra készült körmömmel lett ez, megkértem hogy csinálja újra "gariban" mert pár nap alatt lejöttek. Vele az volt a gond, hogy nagyon nagyon kezdő volt még.
2019. aug. 11. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, nem biztos, hogy a körmös hibázott, lehet a probléma forrása a "hozott anyag", vagyis a körmöd is. Egész egyszerűen nem mindenkinél működik minden. Talán ki kell próbálni pár anyagot és technikát, amíg megtaláljátok azt, ami a te körmödön tartós tud lenni.
2019. aug. 11. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Előtte voltam másnál, semmi probléma nem volt. Babát vár, nemsokára szül, azért mentem máshoz. Megmondom őszintén nem nagyon értek olyan részletesen a körmözéshez, de láttam a különbséget.Nem volt fertőtlenítés az elején, a körömágyat az első körmösöm olyan szépen megcsinálta csiszolóval. A második 8at hátratolt, kettőhöz odacsípett ollóval. Nem kezdő.Semmi rosszat nem akartam, akarok mondani neki,valószínű semmit, csak nem megyek hozzá többet.
2019. aug. 11. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
A fertőtlenítés se egy elhanyagolandó dolog. A manikűrözést géppel tény, hogy nem minden körmös vállalja be. Amit most írtál, az alapján az előkészítéssel is baj van! + ezen felül valószínű, amit előzőleg írtam, vékony-vastag-nincs C ív.
2019. aug. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!