Lewis hamilton ékes bizonyítéka annak, hogy merre tart a világ?
Viccelsz, minden magyar munkahelyen és társaságban ez megy.
A "ki ha én nem" nagyszájú, "minden lében kanal"ak a menők, ők jutnak előrébb. Akkor is, ha például alig konyítanak ahhoz, amit csinálnak.
Az F1-nek minden korszakban megvoltak a maga menőjenői (emlékezz vissza, Räikkönen a "leszarom" lazaságával, buli- és alkoholszeretetével rajongók tömegét tette zsebre már a karrierje elején). Akinek a vb-címeit lassan egy kezeden sem tudod megszámolni, az pedig már csak a sporteredményei miatt is nagyon fel lesz kapva, akármilyen a magánélete.
Ami meg a családközpontúságot illeti, nekem szimpatikusabb pl. Coulthard, aki a karrierje során kiélte a bulizós énjét, és csak utána, sokkal nyugodtabb körülmények közt kezdett családalapításba.
Hát nem tudom, de az autóversenyzés mindig is a feleslegesen vállalt veszélyről, a pénzről, az "élj a mának" mentalitásról szólt.
Néha, néha akadtak arcok, akiknek nem ez volt a legfontosabb, de a többségnek egy nagy buli az egész. Gazdag kölykök játszótere.
Most miért? Nincs családja, na és? Most gondolj bele! Mi van akkor ha egy autóversenyző balesetet szenved és meghal. Mert előfordulhat. Ha van családja: felesége, gyereke(i), akkor ők jól megszívták...
És igen, manapság jobban érvényesül az, akinek "nagyobb a szája"...de ez van. És annyira nem magamutogató mint amilyennek te látod. Egy picit nagyképűnek meg kell lenni manapság hogy észrevegyenek...ennyi
Még az előző válaszoló vagyok.
Azért Lewis Hamilton tett már le valamit az asztalra, nem csak véletlenül 5-szörös világbajnok...úgyhogy van neki valamire nagyképűnek lennie...és ennél sokkal jobban lehetne az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!