Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Latok lanyokat akiknek hasuk...

Latok lanyokat akiknek hasuk kb semmi sincs, de segguk meg melluk van. Ez most hogy van?

Figyelt kérdés
Nagyon irigy vagyok azokra a lanyokra akiknek a hasuk lapos,de melluk es fenekuk tok nagy van. Ez igy hogy erik el?

2019. aug. 8. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

-így születtek

-műtették magukat

-keményen edzenek

-tömegelnek

-diétáznak

De mondd már meg, merre jársz, én nem nagyon látok ilyen csajokat :D

2019. aug. 8. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Genetika, plasztika, vagy kondi. Ezek közül valamelyik. Van aki a mellét megcsináltatja, a fenekére pedig edz, ezért van az hogy egy egyébként fit csajnak nagy mellei vannak, és feszes, kerek feneke.
2019. aug. 8. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nagyon ritka az akinek a feneke es a melle is nagy.
2019. aug. 8. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A mell adottság kérdése de szép izmos fenék edzéssel érhető el.
2019. aug. 8. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elozoek irtak

-Edzes: szeles csipot mondjuk sporttal nem lehet csinalni, csak jo feneket, es a tenyleg sokat edzo lanyoknak ha nagy a melluk, az jo esellyel szilikon. Viszont szep tonusosak mindenhol, es lapos a hasuk.

-Plasztika: cicik, brazilian butt lift, zsirleszivas, stb. Eleg penzert nagyon durva dolgokat csinalnak. Amit instan latsz thicc-lanyokkent, az 90%-ban plasztika, egy atlagos ember egyszeruen nem tud ugy kinezni.

-Alkat: mazlis vagy es kapsz egy jo homokora alakot. Nekem sincs hasam es keskeny a derekam, de a mellem es a fenekem hiaba nagy, ha nem edzek akkor nem nezek ki jol en sem, mert a nagy fenek es comb ritkan szep sima es szuperfeszes. Oszinten megvallva en mindig a kismellu es szep vekony labu lanyokat irigyeltem.

2019. aug. 8. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
20 éve szinte minden regge 4-5 km futás. Lapos has. A cickó az genetika a pipsi meg munka...
2019. aug. 8. 23:11
 7/9 anonim válasza:

Tipikus pasis duma hogy "s3ggük meg mellük"...

Minden kani ezt nézi rajtunk és ezek érdeklik őket.

2019. aug. 9. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. Bár én a teljesen lapos fenekemből 17 évesen pár hónap alatt kerekítettem egy egészen okés méretűt, azóta kiváncsi vagyok, hogy. Mindig nagyon vékony voltam, de anyukámtól örököltem a DD-s melleit, amit a mai napig gyűlölök.
2019. aug. 15. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő esetében nem az a fontos, hogy mennyire lapos a hasa, vagy mennyire gömbölyű a melle és a feneke. A nőiességet nem ezek határozzák meg. Vannak persze olyan férfiak, akik akkor boldogok, ha egy megelevenedett kirakati bábu oldalán mehetnek az utcán, de azért szerencsére még akadnak olyanok is, akik a belső értékeket nézik.
2019. aug. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!