Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A focistáknak miért van...

A focistáknak miért van gyönyörű szép barátnője?

Figyelt kérdés

A legtöbbnek meseszép modell, énekesnő, színésznő a barátnőjük, vagy akár civil, de akkor is nagyon szép.

Miért? A pénz miatt, vagy hogy találnak mindig egymásra?

2010. júl. 12. 13:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Itt cáfolnám meg azt, amit a legtöbb válaszoló hajtogat, hogy a legtöbb focista barátnő lotyó, ésatöbbi..

Az én párom akkor lett hivatásos focista mikor már 1 éve voltunk együtt. Külföldre igazolt, az újságok kint is írnak róla, lányok hada veszi körül. Nem keres keveset, de ez engem nem is érdekel. Illetve bocsánat, olyan szinten érdekel, hogy sokat lehetünk a leendő gyermekünkkel majd, mivel nem sokat kell dolgoznunk:-)

Én nem vagyok modell, de tény, hogy rusnya se....

Ne általánosítsatok lányok, nem mindenki olyan mint a Beckham házaspár:-)

2011. okt. 21. 20:19
 32/32 anonim ***** válasza:
A luxusk*k tapadnak arra, aki híres és sok a pénze. Ennyi. (Beckhamre se véletlenül tapadt rá Viktória, nem is engedi ki a karmai közül).
2011. okt. 21. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!