Miért baj az ha egyáltalán nem szőrtelenítek?
A lány osztálytársaim állandóan piszkálnak miatta, főleg testnevelés órán.
A hónaljamat nem borotválom mert nem sötét színű, feleslegesnek tartom.
A lábamat és a karomat se, mert világos a szőröm, tényleg csak akkor látható ha rá süt a nap vagy közelről nézi valaki.
Intim tájon meg így természetes, csak néha vissza vágom ha már nagyon hosszú, és olajjal ápolom.
Én is lány vagyok, és néha elcsodálkozom hogy egyesek ebből következtetnek arra hogy igénytelen vagyok.
11-es
De az elég gáz, ha mondjuk a bkv-n fölötted kapaszkodik egy szőrös hónalj.
2 centis hónaljszőr akkor is gusztustalan, ha szőke (és szerinted alig látszik, de nehéz elhinni úgy, hogy ezt már legalább háromszor leírtad, szvsz inkább csak mentegetni próbálod magad). Egyszer láttam ilyet, azóta is kísért a látvány, hányingerkeltően szörnyű. A többi nem gáz, a te dolgod, de lányként a hónalj szőrtelenítése nagyon alap. Szerintem fiúknál is jobb, de náluk még elmegy.
Ezerszer kényelmesebb érzés is amúgy.
A kama sutraban azt irjak idonkent nyirjuk le, ez tobb ezer eves ha jol tudom, szoval nem csak mai divat.
Masik hogy ahogy a haj rendezetten jo, van akinek ez all jol van akinek az. Nekem altisk oszttarsaim fele nem nyirta, de nem volt zavaro ha volt barkinek, utcan ugy veszem eszre hogy ma nem szokas megyagyji de ga meg is latok, vagy egyaltan nincs gond gele, vagy nax az apolatlansag erzodik kicsit, mintha nem foglalkozna vele hogy mutat, de ezugyben is megoszlik, hogy valakinel normalisnak tartom van akinel nem tetszik, devszerintem a szoros kar se gaz, sot can akinek szep sxorei vannak, szoros labu lanyt talan viszont meg nem is lattam soha...:D
Én a lábamat és a hónaljamat borotválom, a többit nem. (Kar, punci, satöbbi)
Ha valakinek nem tetszik, akkor így járt. Intim területen fel nem fogom, miért nem higiénikus a szőr. Fogod, odarakod a zuhanyrózsát, minden szögből vereted rá a vizet, szappanozod, megint zuhany. Aki a szőrös testrészeit nem tudja rendesen megmosni, az remélem kopasz fejjel jár. Aki a haját tisztán tudja tartani, az a punciját is képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!