Miért baj az ha egyáltalán nem szőrtelenítek?
A lány osztálytársaim állandóan piszkálnak miatta, főleg testnevelés órán.
A hónaljamat nem borotválom mert nem sötét színű, feleslegesnek tartom.
A lábamat és a karomat se, mert világos a szőröm, tényleg csak akkor látható ha rá süt a nap vagy közelről nézi valaki.
Intim tájon meg így természetes, csak néha vissza vágom ha már nagyon hosszú, és olajjal ápolom.
Én is lány vagyok, és néha elcsodálkozom hogy egyesek ebből következtetnek arra hogy igénytelen vagyok.
A hónaljamon kb 2 centi és nagyon világos.
Egy idő után már azért tud zavarni, főleg ha minden tesiórán bemegyek az öltözőbe és hallom ahogy össze súgnak, meg igénytelennek neveznek. Mindenhol szőke, tehát még nem is azzal van a baj hogy látszana.
Még év elején volt is csajosabb beszélgetés tesiórán mert a tanár késett és így minden lányt körbekérdezgettek én meg elszóltam magam hogy nem borotválkozom, előtte fel sem tűnt nekik. De tudom hogy ebben az évben is kifognak készíteni.
A lábaimon és kezeimen nekem is nagyon világos a szőr, így azokat eddig hagytam, és a kezeimen ezután is fogom, de kipróbáltam milyen, ha leborotválom a lábam, és nagyon jó puha lett. Szóval lelkileg jó volt, de amúgy nem volt feltűnő, így valószínűleg következőnek majd csak akkor fogom, ha megint ilyen kedvem lesz.
A hónaljam viszont teljesen más téma. Nincs sok, és nem is hosszú, sötétnek se nagyon sötét, bár tény, hogy a kezeimen és lábaimon lévőkhöz képest fekete. De ha nem szedem le, és trikóban vagyok, nem merem felemelni a kezeimet, mert igénytelennek tartom. Nem a szőrös részt, hanem a tudatot, hogy a szőrön megtapad az izzadtság, és nem szeretek bűzleni, mint ahogy senki se. Meg nem is néz ki jól. Bár én azt se szeretem, ha egy fiúnak szőrös a hónalja. Mellkasa se. Nem tudom.
Azért következtethetnek az igénytelenségre, mert manapság az a normál, ha borotválkozol. Így, hogy nem teszed, azt az üzenetet küldöd, hogy még ezzel az apró és talán lényegtelen dologgal se vagy képes foglalkozni, erre se vagy képes időt szánni. Értem, hogy ez számodra választás kérdése, de másoknak ez lejöhet így is. Nekem is így jönne le.
Csináld így, de legalább ne írkálj hülyeségeket.
Szőr nélkül higiénikusabb, hiába vergődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!