Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk! Lányok! Tényleg nagyon...

Fiuk! Lányok! Tényleg nagyon gáz kínaiban vásárolni?

Figyelt kérdés

Úgyértem...ezen az oldalon ngayon sokan azt írták, hogy gáz kínaiból vásárolni. Szerinted az? Ha igen, miért? És ha nem látszik rajta, hogy kínais?

Csakmert nekem van pár ruhám onnan!

Létszi normális válaszokat!Köszi!

14/L.

2010. júl. 12. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én akkor lepődtem meg, amikor egy nacit amit a kínaiban vásárolatam, más cimkével de full ugyanazt megláttam 3x-os áron egy kirakatban:S Minden ruhát szinte kínaiak készítenek. Márkás boltban is lehet rossz minőségű rucit kapni. Én pl volt, hogy megvettem drága pénzért egy piros felsőt, amit kézzel kimostam és teljesen kijött a színe:S De van olyan kínais rucim ami sok mosás után se ment tönkre.

Egyébként akik általánosban is csak a ruháikkal vannak elfoglalva, hogy az ilyen, meg olyan márkás legyen, az a későbbiekben is csak ezzel fog törődni. Sajnos nagyon sok ember ilyen felszínes.:(

2010. júl. 12. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak az a baj, hogy sokan vásárolnak ott, és szinte biztos, hogy szembejön veled a ruhád/cipőd.... Persze azért kilehet fogni egész jó darabokat is.
2010. júl. 12. 13:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam kínaiban venni ruhákat, vannak ott is jól kinéző cuccok. Egyre több jó van, nem csak agyon feliratozott, flitterezett csicsás dolgok. Takko is jó és olcsó hely, meg turiban, colosseumban is szoktam vásárolni. Ezt engedhetem meg magamnak egyelőre, de semmi bajom vele. Sokan megdicsérnek, hogy milyen jól néz ki a pólóm/nadrágom stb.
2010. júl. 12. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja gáz ha téged is pénzel márkás ruhákra anyuci meg apuci... xD akkor nagyon ciki... amugy mi nem kínai már manapság??? Csak van amit eladnak a butikba 5ször annyié.
2010. júl. 12. 21:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Utólsó nem értelek.
2010. júl. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!