Tudtok nekem ajánlani hajfestés előtti tanácsokat?
12-es, en nem butasagokat, hanem tapasztalatot irtam le. Ezek inkabb felre vezetöek:
"Frissen mosott haj csak azért nem szerencsés, mert akkor jobban irritálhatja a fejbőrödet a festék, mert semmi védőréteg nincs rajta. Sminkben nyugodtan lehet menni. Nem kell készülnöd semmi különösre."
Nem, azert ne mossa meg a hajat, mert a festek az olajos hajba jobban beszivodik, illetve magat a hajat nem karositja annyira, a fejbört igyis-ugyis.
A masik:
" Csak annyival készülj, hogy nagyjából tudd, mit szeretnél :D Mehetsz sminkben, nem az arcod fogják piszkálni. Hajat mosni meg ott is lehet."
De, piszkaljak az arcot, mert akarva-akaratlanul is vizes es/vagy festekes lesz, es igy, ha alapozot hasznal, akkor az nem tul jo Erzes, ha elkenödik. Hajat mosni ott is lehet. Mi van? Eppenhogy nem kell hajat mosni, festes utan meg persze, hogy megmossak a hajat, szoval a kijelentes nem relevans.
Annak örülök, hogy a kerdezönek segitettem es szurkolok, hogy szep haja legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!