Tudtok nekem ajánlani hajfestés előtti tanácsokat?
Figyelt kérdés
Idáig nem jártam fodrászhoz mert magamnak csináltam a hajamat több évig, de pár hét múlva szeretném rábízni a hajam egy fodrászra. Hallottam olyanokat hogy nem lehet frissen mosott hajjal menni, meg sminkben menni. Hasonló tanácsokat szeretnék kérni😊 Nagyon köszönöm előre is2019. aug. 1. 08:09
1/17 anonim válasza:
Az valoban jo, ha 2-3 napos a hajad festes elött (ugy ertem, hogy azota nem mostad meg). Sminkben azert nem tanacsos, mert, ahogy festi a hajad, az arcodra kenödhet a festek (nekem mesterfodrasz kente szet a festeket az arcomon), illetve hajmosasnal is vizes lehet. De szemfesteket nyugodtan feltehetsz. Festes elött es utan is fontos, hogy több vizet igyal a megszokottnal, rögtön hajfestes utan legalabb 3-4 dl-ert egyszerre, mert meregtelenit. Arckremet tegyel mindenkepp, mert a festek könnyebben lejön ugy az arcodrol. Kepet is ajanlatos magaddal vinni, hogy pontosan milyen frizurat szeretnel, persze nem lesz teljesen olyan, de a fodraszok nagy resze (tapasztalat) örül, ha van kiindulopontja.
2/17 anonim válasza:
Frissen mosott haj csak azért nem szerencsés, mert akkor jobban irritálhatja a fejbőrödet a festék, mert semmi védőréteg nincs rajta. Sminkben nyugodtan lehet menni. Nem kell készülnöd semmi különösre.
3/17 anonim válasza:
Csak annyival készülj, hogy nagyjából tudd, mit szeretnél :D Mehetsz sminkben, nem az arcod fogják piszkálni. Hajat mosni meg ott is lehet.
4/17 anonim válasza:
Először egy kicsi tincsen próbáld meg a kívánt színt
5/17 anonim válasza:
Kérj allergia tesztet, ha nem a saját festéked viszed
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek❤️
2019. aug. 1. 12:19
7/17 anonim válasza:
Első vagyok, szeretném megtudni, hogy miért lettem lepontozva???
8/17 A kérdező kommentje:
Miközben mentem lefele félre kattintottam nagyon sajnálom😔
2019. aug. 1. 13:14
10/17 anonim válasza:
Egy pontozástól nem leszel alacsony. Azért vagy lepontozva, mert nem hasznos a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!