Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi idő után forr be a fülem?

Mennyi idő után forr be a fülem?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja csináltattam +3 lyuka a fülembe (nem porcba)

Most be volt gyulladva, ezért kivettem belőle a fülbevalót, már 3 napja így van, viszont nem nagyon tudom átdugni rajta fülbevalót, fáj is ha próbálkozok, be van száradva a lyuk hátulja. Van arra esely hogy ha megvárom még meggyógyul utana nem is fogom tudni berakni mert beforr? Inkább dugjam át akkor is ha felszakitja, és majd begyógyul úgy?

2019. júl. 28. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is már megszenvedtem evvel. :D Hát nem is tudom... Én ilyenkor mindig átszenvedtem a fülbevalót a lyukon, mert nem akartam, hogy beforrjon. Konkrétan a 4 hónapos lyuk a fülemben 1-2 hét alatt beforrt, szóval én speciál soha nem is mertem vele kísérletezni 2-3 napnál többet. Sajnos van rá esély, hogy már nem fogod tudni bedugni. :/
2019. júl. 29. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
tegyél bele talpas, bioflex, titán vagy aranyozott piercinget (1,2 mm / 16 g vagy 1,6 mm / 14 g) és kezeld hidrogén-peroxiddal
2019. júl. 29. 12:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Helyzetjelentés: még aznap este beraktam mind a háromba, igaz kissé megszenvedtem vele. Kettőbe aranyat raktam, a harmadikba pedig azt amivel lőtték (orvosi fém) így már jobb a helyzet, igaz még az egyik kicsit gennyes, de nem vészes, illetve már nem is fáj. Most teljesen fájdalommentesen ki tudtam venni és vissza tudtam rakni. Bár a fülbevalóknak nem a talpas hátulját raktam rá, mert azokat nagyon nehéz kivenni, egy bizsu fülbevaló szilikon hátulját raktam rájuk.

2019. júl. 31. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Illetve azzal kezelem amit a lövésnél adtak hozzá, nem tudom pontosan micsoda
2019. júl. 31. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!