Ma voltam a New Star Face modelügynökség castingján, átverés lehet ez vagy van benne némi komolyság is? Lent bövebben!
Itt külföldön,Vajdaságban volt egy válogatás...azt mondták terjeszkedni akarnak és h sok munkát kapnak erről a vidékről és h azért tartották ezt a válogatást! A barátnömet hivták fel,azt mondták h egy oldalról szerezték a számát ahova regisztrált (magasztár oldal) és h menjen el a válogatásra és h van e olyan valaki akit szivessen ajánlana...és engem ajánlot megadta nekik a számom,majd hivtak is! Fogalmam sem volt mire megyek nem voltam még ilyen válogatáson de szülövel kellett menni (18 vagyok)El is mentünk anyukámmal meg a barátnömmel,igen sokan összegyültek...majd bemutatkozott a cég meg elmondta h megy ez a válogatás! Az elsö fordulon csak csináltak rolunk egy arcképet meg egy kérdőivet kellett kitölteni meg elbeszélgetni egy ügynökkel,mondták nekem h szép magas vagyok (174cm) meg sok mindent és h ne idegeskedjek gondolja h engem visszahivnak a második fordulora,de azért mégis csak legyen bennem egy kis félelem!
A második fordulora ha visszahivnak smink nélkül,kipihenten,frissen mosott hajjal kell menni,és ha ott is megfelelünk az elvárásoknak tovább jutunk egy harmadik fordulora ahol kiválasszák a legmegfelelöbb embereket/gyerekeket és köthetünk velük egy 2 éves szerződést ahol munkát igérnek meg stb stb!
Mondták is h egy dolog van ami a vállunkat nyomja majd h a partfoliót azt saját költségböl kell kifizetni de emigy ha utazunk azt az ügynökség fizeti amennyiben birja!
Most este a neten meg egy csomo negativ dolgokat olvastam h sok pénzt szednek ki az emberekböl meg azok kerülnek be akik fizetnek,szoval az egész a pénzre megy és munka nincs is nagyon...
Véleményeket várok h ez amit ma is csináltak átverés lehet vagy tényleg lesz munka ha esetleg továbbjutok?
Sziasztok!
Én már lassan egy éve modellkedem és voltam már munkáim..igaz nem külföldi de munka volt. én csak 162cm vagyok, de így is kellek..(hozzáteszem nem aktra kell gondolni). Ne várjátok h titeket keressenek fel! Nektek kell keresni őket! de van olyan ügynökség, ahol ingyenes a regisztráció és nem kell utána se fizetni...és egy sima városi fotószalonban is készíthettek képeket ami nem kerül 100ezerbe és a fölött..
Becsapás... én is voltam ilyenen és egy szeműveges csajjal nem akartak szerzőtettni viszont egy undorító disznó volts össze nőtt a szemeldöke
volt olyan is hogy az egyik ismerősünktől 250 ezer forintot kértek tőlünk meg 150 ezer forintot szóval becsapás az egész
Szia.Én fél évig voltam modell,ennél a New Stars Face-nél.ÁTVERÉS.
Tőlünk 160 ezer forint csavartak ki belőlünk,és semmit nem kaptunk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!