1/5 anonim válasza:
Nem rendelnék onnan ruhát,sok idő a kiszállítás,nagyon lutri,hogy jó lesz-e az anyag vagy sem,de általában nem az.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
NE!!!
Bárhonnan, de könyörgöm... ilyen oldalakról semmiképp!
Egyáltalán nem éri meg, mert
1. Totál máshogy néz ki, mint a képen
2. Vagy ha minimálisan is hasonlít rá, 99%, hogy valami undorító, vacak nejlonszerű anyagból varrják meg, ami ránézésre is gusztustalan
3. Nem éri meg olyan fekete gyártókat támogatni, akik ilyen munkát engednek ki a kezük közül, főleg, hogy nem tudhatod, milyen földalatti lyukakban varratják meg alultáplált 6 éves gyerekekkel.
4. Abszolút pénzkidobás, - lehet, hogy egy plázás üzletben nem kapsz 4000 Ft-ért menyasszonyi ruhát, de már egy normális pamut felsőt igen.
4/5 Nu, págágyí válasza:
Èn màr rendeltem pulovert,cipőt a wishről. A minősègel nem volt gond. L es a mèretet hordok ,de ez màr ha kicsit kicsi lett. Nem azt mondom,hogy gyerek mèret lett, de ha egy szàmmal nagyobbat veszek tökèletes. A cipő mèretre minősègre jó volt.
5/5 Évi0321 válasza:
fürdőruhát rendeltem XXXL est és M-L méretű vagyok és éppen,hogy rámjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!