Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tág pórusok eltüntetésére...

Tág pórusok eltüntetésére milyen kozmetikai kezelést válasszak?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon mitesszeres, zsíros volt a bőröm, ami mostanra egész szépen rendbejött, viszont a pórusaim kitágultak nagyon és semmilyen itthoni módszer nem segít rajta. Hallottam hogy a bőrcsiszolás vagy bőrhámlasztás esetleg segíthet rajta de bizonytalan vagyok, még sosem próbáltam ki ilyesmit. Van valakinek valami ötlete, tapasztalata?
2008. nov. 14. 00:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Fontos ha már nincs is annyi mitaszered ki legyen tisztítva,mert ha az csak gyűlik akkor még tágabbal lesznek a pórusaid! Én a microdermabrasiót ajánlanám nekem csinálták is és én is csinálom.(kozmetikus vagyok) :) Mindenképpen olyanhoz menj akinek gyémántfejes microdermabrasiója van és nem kristályporos. Ha kérdésed van írj bátran: olgicacica@freemail.hu
2008. nov. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!