Melyik kozmetikai szer vált be nektek legjobban pattanásos, olajos bőrre?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok mindent kipróbáltam, de egyikkel sem értem el látványos eredményt.2019. júl. 21. 11:10
2/7 anonim válasza:
Zynerit gyógyszeroldat. Orvosi rendelvényre adják
3/7 anonim válasza:
70%os Netil alkohol. Csak vigyázz mert nagyon ki tudja szárítani a bőrt.
Gyogyszertarban lehet kapni
4/7 anonim válasza:
Zynerit és teafaolajos szappan.
De mindkettő szárít, így hidratálni attól, hogy zsíros a bőr, még kell.
5/7 anonim válasza:
Ó igen, a teafa olaj! Az nekem is működött, csak nem szappan formájában, hanem az illóolajat kevertem vízzel.
2-es voltam
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon sok mindent próbáltam. Használtam már drágább árkategóriáju termékeket is, de nem igazán váltak be. Igazábol teljes mértékben más mindenkinek a bőre. Nekem jelenleg most egy 500 Ft körüli DM saját márkás Balea Hautrein SOS gel jött be leginkább, a hozzá való tonikkal használom arctisztítás után. Persze szerintem az is fontos,hogy megfelelően tisztítsuk a bőrünket, heti 1x bőrradírozzunk. Nekem az is segít, ha néha eljárok szoliba, nem tesz jót a bőrnek, de szépen szárít.
7/7 anonim válasza:
Micellás vízbe cseppentek teafaolajat, azt használom reggel, este arctisztításhoz. Viszont ez nagyon szárít, hidratálásképp Yves Rocher Sebo Vegetal arckrémet használok hozzá, és így tökéletes:) Régen nagyon zsíros és pattanásos volt a bőröm, ma már sokkal de sokkal elviselhetőbb a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!