Van aki leszivatta otthon a haját sajat magának?
Akkor ez az eső után köpönyeg esete.
Először ColourB4 hajfesték eltávolítót kellett volna használni, nem lenne vöröses.
Ezek a pigmentek maradnak legtovább a hajban, még a következő leszívás sem biztos, hogy elfogadható eredményt hoz. De már csak a hajtőtől 4-5 centire kend fel! Különben a töve kiscsibe sárga lesz, a vége meg még narancssárga.
Ráadásul jellemző, hogy a haj vége jobban károsodott. Ha erre rákensz egy világos barnát, akkor a hajtő még elfogadható lesz, de a vége újra fekete lesz. Ahol szinte szivacsos a haj, ott több festék tapad meg. Aztán vagy kikopik, vagy nem. Két 12-es oxis leszívatás után szivacsos lesz, az fix.
Ha peched van, akkor elég a hajad. Ezt onnan veszed észre, hogy amikor vizesen fésülöd, akkor szinte félbe mállik.
A hosszából olyan 10 centitől garantáltan elbúcsúzhatsz.
Ebben a stádiumban az lenne talán a legjobb, ha egy jó minőségű, 6-os színmelységű vöröset vagy vöröses barnát teszel rá, szívatás helyett. Az jó eséllyel befogja.
Hamvas árnyalat ebből csak úgy lesz, ha lenöveszted.
Nem kellett volna 12es oxival nekiesni. Én már többször csináltam feketéből kéket, az eredeti hajam sárgás szőke. Először mindig Colour b4-gyel rámentem ami károsodás nélkül egy világos barnát csinált belőle, utána 6 os oxival majd egy hét múlva 3as oxival szívattam le. Erre mentem rá a kékkel. Közben pakolás orrba-szájba. Egyszer sem ment tönkre a hajam, most derékig ér.
A 12es oxival ne menj rá még egyszer mert valószínű hogy nem marad hajad. 1-1- hét elteltével esetleg lehetne 3assal csinálni amíg el nem éred a kívánt színt de az az első 12es már lehet úgy szétszedte hogy így is károsodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!