Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van aki leszivatta otthon a...

Van aki leszivatta otthon a haját sajat magának?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mindenféle tapasztalat, jótanacs érdekelne. Vállig erő fekete hajam volt, 1x le lett szivatva es most vöröses lett. Le szeretném magamnak még 1x szivatni 12es oxival. Nem szőke hajat szeretnék hanem csak valami közepes-világos barnát elérni. Szivatás után be is festeném azonnal. Mindig saját magamnak festettem a hajam de azért a festés picit mássabb mint a szivatás. Mindenféle jó tanacsot elfogadok. ( nem megyek fodraszhoz igy azt ne is írjátok, köszönöm) :)
2019. júl. 21. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Festett fekete vagy eredeti?
2019. júl. 21. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Festett fekete volt, most első szivatas után vöröses a hajam. Eredetileg meg világos barna.
2019. júl. 21. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ez az eső után köpönyeg esete.

Először ColourB4 hajfesték eltávolítót kellett volna használni, nem lenne vöröses.

Ezek a pigmentek maradnak legtovább a hajban, még a következő leszívás sem biztos, hogy elfogadható eredményt hoz. De már csak a hajtőtől 4-5 centire kend fel! Különben a töve kiscsibe sárga lesz, a vége meg még narancssárga.

Ráadásul jellemző, hogy a haj vége jobban károsodott. Ha erre rákensz egy világos barnát, akkor a hajtő még elfogadható lesz, de a vége újra fekete lesz. Ahol szinte szivacsos a haj, ott több festék tapad meg. Aztán vagy kikopik, vagy nem. Két 12-es oxis leszívatás után szivacsos lesz, az fix.

Ha peched van, akkor elég a hajad. Ezt onnan veszed észre, hogy amikor vizesen fésülöd, akkor szinte félbe mállik.

A hosszából olyan 10 centitől garantáltan elbúcsúzhatsz.

Ebben a stádiumban az lenne talán a legjobb, ha egy jó minőségű, 6-os színmelységű vöröset vagy vöröses barnát teszel rá, szívatás helyett. Az jó eséllyel befogja.

Hamvas árnyalat ebből csak úgy lesz, ha lenöveszted.

2019. júl. 21. 14:17
 4/5 Metionin ***** válasza:

Nem kellett volna 12es oxival nekiesni. Én már többször csináltam feketéből kéket, az eredeti hajam sárgás szőke. Először mindig Colour b4-gyel rámentem ami károsodás nélkül egy világos barnát csinált belőle, utána 6 os oxival majd egy hét múlva 3as oxival szívattam le. Erre mentem rá a kékkel. Közben pakolás orrba-szájba. Egyszer sem ment tönkre a hajam, most derékig ér.

A 12es oxival ne menj rá még egyszer mert valószínű hogy nem marad hajad. 1-1- hét elteltével esetleg lehetne 3assal csinálni amíg el nem éred a kívánt színt de az az első 12es már lehet úgy szétszedte hogy így is károsodna.

2019. júl. 21. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek 9es oxival lett rámenve nem 12el. Vállig ér a hajam kb, nem hosszabb. Próbáltam én a colourb4 et régebben és vissza sötétedett sajnos.most az első szivatas utan belett festve barnara de vöröses lett.ezért gondoltam hogy mégegyszer rámegyek kis időre és utána festem valami világos barnára.
2019. júl. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!