Ha ezt a hajfestéket próbálom ki otthon, nagyon el lehet rontani?
Most kb. ilyen szinű a hajam, természetes hajszín, sosem volt festve, ez lenne az első:
Ilyen festéket vettem: [link]
Még sosem csináltam ilyet, ezt nagyon el lehet rontani otthon?
Már vagy 2 hónapja megvettem, de anyukám nem engedi megcsináltatni fodrászüzletben, mert a testvére fodrász, és ő meg tudja nekem csinálni. Igen, csak hogy már nyár eleje óta nincs megcsinálva, mert "nincs időnk elmenni hozzá" (van).
Otthon szerintetek meg tudnám csinálni? (Kiskorú vagyok, nincs lehetőség (nem engednek), hogy egyedül elmenjek megcsináltatni, mivel nagyon messze van csak fodrászat (világ végén lakunk...)
A választ nem tudom rá, de egyik szavad üti a másikat, ne is haragudj, ha "nincs idő elmenni", de közben van, nyilván kifogás, anyukád nem szeretné, hogy a hajad be legyen festve. Akkor miért kellett megvenni a festéket? Vagyis nem tudom hány éves vagy, én 17 évesen akkor vennék hajfestéket, ha előbb édesanyámmal megbeszélném és belemenne. Mondjuk alapból én fodrászhoz mennék legelőször, nem otthon csinálnánk mi.
A másik: mégis ki festené a hajadat? Te magad? És akkor ahhoz mit szólnának? Ha pedig anyukád csinálná, akkor ennyi erővel miért nem szól a testvérének, nyilván akkor ő megcsinálná,ha azt írod, hog, elvileg van időtök is és kifogás, hogy nincs.
Anyud nem akarja,hogy festve legyen a hajad.Van egy olyan érzésem, hogy a korod miatt.
És igen, nagyon el lehet rontani,főleg úgy, hogy sosem csináltál ilyet.Szerintem be sem fogja fogni rendesen a hajadat,lehet hogy ilyen furcsa vöröses-lilás színt fogsz kapni.
Ja hát valszeg azért halogatja anyukád mert nem tetszik neki a dolog. Na de akkor minek ígérget...
Egyébként ezzel a cuccal nem nagy valami befesteni a hajad, viszont ha hosszú vagy dús, 2 dobozzal szánj rá elsőre. Először lehet hogy lassan halad vele az ember de nem ördöngösség. Esetleg nincs egy barátnőd ki be tudja festeni? A hosszára elsőre még figyelni kellene, utána lenövést festeni gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!