Mennyire egészséges ha valaki naponta mossa a haját?
Figyelt kérdés
A hajam eleve gyorsan zsírosodik, plusz mivel naponta edzésekre járok így még jobban. Hetente 3x szoktam mosni a hajam és ezért vannak olyan napok amikor olyan zsíros hogy nem merem lófarokba fogni, inkább kontyba. Hallottam olyanról hogy a Koreaiak, vagy esetleg néhány celeb naponta mossa a haját. Vagy esetleg közületek is valaki de az én környezetemben senki akiről tudok. Mennyire tenne jót/rosszat a hajamnak ha naponta mosnám?2019. júl. 19. 21:33
1/8 anonim válasza:
Lassan 25 éve napont mosom és még semmi baja
2/8 anonim válasza:
Mindenképp rossz ha ilyen gyakran mosod. Nagyon nem tesz jót. Én is járok edzeni, de nem szoktam mindig megmosni edzés után ha másnap úgy is megyek megint. Meg hát nyár van, izzadunk, alap hogy jobban zsírosodik. Vegyél zsíros hajra való sampont és én azt mondom heti 2nél többször ne mosd meg. Attól is zsírosodhat hogy gyakran mosod. Száraz sampon is létezik de én személy szerint utálom, elnehezíti a hajam, nem is szokott beválni, ugyanolyan zsíros csak mellé érzem h poros a fejem. Ha nagyon zsíros kösd össze, tegyél fejpántot.
3/8 anonim válasza:
Én is mosom, sajna annyira zsirosodik.
Sok mosas utan, nagyon elvekonyodtak a hajszalaim. ezenkivul mas bajom nincs.
4/8 anonim válasza:
Moshatod mindennap, en is még elek, egyebkent is utalom, ha masnapos es budos a fejem. Meg ezek a mai samponok nem a kadar korszakbol szarmaznak (joanyam szajabol 😆).
5/8 anonim válasza:
Kicsit jobban hullik a haj..
nekem is naponta kell mosni, mert hamar zsírosodik
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igen tudom nyáron rosszabb, de sajnos nekem nem csak nyáron zsírosodik ennyire :/ És azt a zsíros hajra való sampont meg mindenképp kipróbálom köszi :)
2019. júl. 21. 11:51
7/8 anonim válasza:
Minnel gyakrabban mosod annal gyorsabban fog zsirosodni.kiskorom ota heti 1×-2× mosok hajat.a fejborom megszokta.es alig zsirosodik.
8/8 anonim válasza:
Én inkább leborotválom naponta, az sokkal jobb 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!