Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Msot fekete a hajam. Ha...

Msot fekete a hajam. Ha rárakok világos aranybarna loreal excell 10es hajfestéket be fogja fogni legalább sötétbarnára?

Figyelt kérdés
köszi
2010. júl. 11. 10:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam nem msot hanem most:)
2010. júl. 11. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Vagy vörös lesz. Én középbarnára tettem szőkét anno, és répa lettem. Bár nem tudom,hogy a feketével hogy megy.
2010. júl. 11. 11:23
 3/12 anonim válasza:
Szinte semmit sem fog változni a színe... Ha a feketét világoítani szeretnéd, akkor szőkítened kell előtte. Ha festett, akkor meg még azt sem érdemes, várj, míg lenő. De hez igazából adottság kérdése. Az én sötétbarnára festett hajam a szőkítő is csak 1-2 árnyalattal szívta ki, azt is vörösre...
2010. júl. 11. 11:25
 4/12 anonim válasza:
Már létezik olyan szer, amivel a feketét is le lehet oldani a hajról úgy hogy semmi baja nem lesz, nekem pont feketét szedtek le vele, és tényleg semmi baja nem lett a hajamnak! Szerintem érdemes minél előbb megszabadulni a feketétől mert totálisan roncsolja magát a hajhagymát, tesómnak már a fél haja kihullott tőle! Nekem is fekete volt, de átváltottam csoki barnára (50 percig rajtahagyom a hajszínezőt a hajamon) és ígyis feketének nézik!
2010. júl. 11. 13:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: mi a neve ennek a leszedőnek vagy minek?:) köszi
2010. júl. 11. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
engem is erdekel
2010. júl. 11. 14:55
 7/12 anonim válasza:
Írtam sms-t a fodrászomnak hogy írja már meg a terméknek a nevét! Ha megtudtam, mindenképp megírom!
2010. júl. 11. 15:02
 8/12 A kérdező kommentje:
aranyos vagy köszi előre is:]
2010. júl. 11. 15:13
 9/12 anonim ***** válasza:
mint már vki írta hogy van már olyan szer ami leszedi a festéket a hajadról én ezt ismerem : Loreal effasol fodrász kellékesbe lehet beszerezni
2010. júl. 11. 16:26
 10/12 anonim válasza:
És az milyen? mert amilyet nálam alkalmaztak az nem tubusos, hanem ilyen műanyag tasak félébe van, és 1 olyat 1 másmilyen szert kell összeölteni!
2010. júl. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!